Een inspirerend Bovemij Finance Event in Burgers’ Zoo

We kijken terug op een bijzonder geslaagd Finance Event. Het evenement vond plaats op de unieke locatie Burgers’ Zoo en bracht zo’n 60 enthousiaste gasten samen. Eerder organiseerden we een Finance event voor onze grotere klanten, dit keer voor onafhankelijke autobedrijven. Het was een dag vol waardevolle inzichten, nieuwe strategieën en inspirerende momenten die ongetwijfeld een blijvende impact hebben gemaakt op onze gasten. 

''Het is goed om te weten wat er in de markt speelt en om met collega's contact te hebben en ervaring uit te wisselen. Het is goed voor de onderlinge contacten.'' - Jan Siert Heinneman – Vakgarage Heinneman 

De kracht van verandering 

Een van de hoogtepunten van het evenement was de boeiende presentatie van Eric de Blok, die sprak over de veranderkracht van de natuur. Hij legde uit hoe autobedrijven kunnen groeien en innoveren door de lessen uit de natuur toe te passen. Zijn boodschap werd met veel enthousiasme ontvangen. Het was mooi om te zien hoe ideeën uitgewisseld werden en nieuwe strategieën ontstonden. 

Financiële oplossingen voor autobedrijven 

Tijdens het evenement werd uitgebreid aandacht besteed aan de financiële producten van Bovemij, zoals leasebevoorschotting en voorraadfinanciering. Deze oplossingen bieden autobedrijven de mogelijkheid om te groeien, zelfs wanneer traditionele financieringsbronnen zoals banken niet toereikend zijn. De inhoudelijke sessies gaven onze gasten inzichten in hoe zij deze producten effectief kunnen inzetten om hun autobedrijf te laten groeien. 

Een inspirerende ervaring in de dierentuin 

Na de inspirerende en informatieve sessies kregen onze gasten de unieke kans om na sluitingstijd een exclusieve rondleiding door de dierentuin te krijgen. In verschillende groepen verkenden zij het park en zagen zij de theorieën over veranderkracht in de praktijk. De avond werd afgesloten met een netwerkgelegenheid onder het genot van een Afrikaanse braai. Hier werden ideeën verder besproken en nieuwe connecties gemaakt. 

Een succesvolle afsluiting 

De dag werd afgesloten met een dankwoord van onze commercieel directeur Patrick van Duijnhoven. De vele positieve reacties van onze klanten bevestigden dat het evenement een groot succes was. 

"Spreker Eric de Blok had een heel pakkend en leerzaam verhaal. Dat is zeker de moeite waard." - Kees van As, Autobedrijf van As

 
We kijken zeer tevreden terug op deze geslaagde dag en zien uit naar de volgende gelegenheid om onze klanten te inspireren en te ondersteunen in hun groei en innovatie.  

Aanbevolen artikelen

Het gevaar van Li-ion accu's en de wetgeving die je moet kennen
5 tips om de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers te bevorderen
Zorg dat je SCIOS Scope 10-certificaat op orde is!

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.