Dit zijn dé 3 redenen om te kiezen voor het Digitaal Veilig Pakket

Hacks, virussen en datalekken – ze zijn voor grote én kleine bedrijven een constante bedreiging. Met mogelijk grote impact. Hoe goed ben jij ertegen beveiligd? Met het Digitaal Veilig Pakket bescherm je jouw bedrijf tegen de gevolgen van dit soort criminaliteit. En krijg je ook toegang tot handige expertise in databeveiliging. Nog niet overtuigd? Lees hier wat het pakket jou te bieden heeft.

Het Digitaal Veilig Pakket is meer dan alleen een verzekering. Want naast dat je verzekerd bent voor de financiële schade van bijvoorbeeld een hack, kun je ook gebruikmaken van de kennis van onze cyber-experts. Dat is handig voor als je jouw IT-systeem beter wil beveiligen of als het iemand toch nog gelukt is om digitaal bij je in te breken.

1. Je beschermt je levenswerk

Een goedlopend bedrijf waar je je ziel en zaligheid in stopt. En dan failliet gaan door zoiets ongrijpbaars als een hack van iemand op duizend kilometer afstand. Of een fortuin kwijt zijn om je IT-netwerk weer op poten te krijgen. Bovendien vergrendelen sommige hackers je bestanden. Die geven ze pas vrij als je ze een fortuin betaalt. Met het Digitaal Veilig Pakket ben je verzekerd voor dit soort kosten.

2. Je voorkomt dat je klantgegevens op straat komen te liggen

Als een crimineel jouw klantgegevens buitmaakt, kun je behoorlijk gezichtsverlies lijden. Bovendien breng je klanten daarmee in een lastige situatie – want hoe meer een crimineel van hem of haar weet, hoe groter de kans dat diegene later ook slachtoffer wordt. Met het Digitaal Veilig Pakket is de kans kleiner dat iemand digitaal inbreekt en gegevens steelt. Je kunt namelijk gebruikmaken van een specialist die de zwakke plekken in je IT-systeem blootlegt.  

3. Na een hack ben je snel weer ‘up and running’

Sommige bedrijven liggen na een hack dagenlang plat. En alsof dit nog niet genoeg stress oplevert, moet je soms ook nog in gesprek met een hacker die jou geld wil aftroggelen. Het Digitaal Veilig Pakket biedt hiervoor een oplossing met een Cyber Incident Manager. Dat is een contactpersoon die een team van specialisten aanstuurt om jouw IT-systeem weer te laten lopen als een zonnetje. Zo kun jij je met een gerust hart focussen op je bedrijfsvoering.

Meer weten?

Kortom: met het Digitaal Veilig Pakket ben je goed verzekerd als je slachtoffer bent van onder andere hacks, ransomware en datalekken. Bovendien is de kans kleiner dat iemand digitaal bij je inbreekt en staat er altijd een Cyber Incident Manager voor je klaar als de nood toch aan de man komt. Meer weten? Vraag hier vrijblijvend informatie aan of neem contact op met je accountmanager.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.