Bovemij en de Vereniging Elektrische Rijders slaan handen ineen om energietransitie te versnellen

NIJMEGEN, 21 FEBRUARI 2024 - Bovemij en de Vereniging Elektrische Rijders (VER) trekken samen op om de energietransitie te versnellen. De twee partijen gaan onder de noemer Vriend van VER gebruikmaken van elkaars kennis en diensten om de juiste informatie rondom elektrische mobiliteit te verspreiden. 

Bovemij helpt ondernemers in de mobiliteitsbranche succesvol ondernemen met haar verzekeringen, garanties en datadiensten. Als dochter van brancheorganisatie BOVAG is Bovemij er van en voor de branche, wat betekent dat ze een verantwoordelijkheid heeft en voelt richting haar klanten en de mobiliteitsbranche.  

De VER weet als belangenbehartiger van de elektrische rijder precies wat er speelt in de wereld van elektrische mobiliteit. Met een bestand van ruim 15.000 leden doet het onderzoek naar knelpunten, uitdagingen en trends die onder elektrische rijders spelen. Tegelijkertijd is de VER een onafhankelijke informatiebron rondom elektrisch rijden en biedt het een aantal waardevolle producten aan voor de energietransitie, waaronder de Nationale EV Helpdesk, het Feiten en Fabels-boek en verschillende informatie- en inspiratiesessies die op allerlei niveaus bijdragen aan het versnellen van de transitie. 

Patrick van Duijnhoven, Commercieel Directeur Bovemij: 

“We willen een positieve bijdrage leveren aan de transitie van de mobiliteitsbranche. Elektrisch rijden speelt hierbij een belangrijke rol; wij passen onze producten en onze dienstverlening daar dan ook zoveel mogelijk op aan. Zo hebben we onlangs de BOVAG Elektrische Autoverzekering ontwikkeld, die onze klanten kunnen aanbieden aan hun klanten. Maar we willen meer betekenen dan dat. In de VER vinden wij de juiste partner om onze klanten op een juiste manier te informeren en inspireren over elektrische mobiliteit.” 

Jorg Koenecke, Commercieel Manager bij Bovemij, vult aan: 

“Mijn team en ik zitten dagelijks bij onze klanten aan tafel. En er gaat bijna geen dag voorbij dat we niet een vraag krijgen over elektrisch rijden. Ik ben daarom erg blij dat we Vriend van VER zijn geworden; zo kunnen we onze klanten namelijk ontzorgen met alle onafhankelijke EV-informatie die de VER in huis heeft én dragen we direct bij aan de transitie naar een schoon en duurzaam wagenpark. 

Marina van Helvoort, directeur van de VER: 

"Door deze samenwerking kan de Vereniging Elektrische Rijders meer impact maken in het bedrijfsleven en de energietransitie, door klanten van Bovemij op de juiste en onafhankelijke manier te informeren en begeleiden rondom elektrisch vervoer. Daar profiteert ook de eindgebruiker van, zodat elektrisch rijden bereikbaarder wordt voor een grote groep mensen. Daarnaast zijn we heel blij dat een grote en belangrijke partij als Bovemij het belang van de VER ondersteunt en ons als Vriend van VER helpt om als organisatie te groeien en meer impact te kunnen maken in het Nederlandse EV-beleid.”   

Aanbevolen artikelen

Hoe zit het ook alweer met de groene kaart?
Onze klanten beoordelen Bovemij Voorraadfinanciering met een 8,7. Wanneer ga jij er mee aan de slag?
Voor de ondernemer die goed voor zijn personeel wil zorgen

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.