Alternative

Over onze organisatie

Wij zijn Bovemij: de financieel dienstverlener van en voor de mobiliteitsbranche. In 1963 zijn wij opgericht door de leden van BOVAG. Om risico’s af te dekken die ondernemers niet konden of wilden dragen.

Tegenwoordig richten we ons op samenwerking met de bedrijven in de mobiliteitsbranche. Het is onze missie om hen te helpen succesvol te ondernemen.

Dat doen we door middel van:               

Verzekeringen

Wij helpen bedrijven in de mobiliteitsbranche om hun bedrijf te beschermen door hen de volgende verzekeringen aan te bieden: 

  • Bedrijfsverzekeringen
  • Verzekeringen voor ondernemers en hun medewerkers
  • Verzekeringen voor de klanten van onze B2B-klanten.

Ook bieden we rechtshulp wanneer dat nodig is.

Financieringen

Om onze klanten te helpen om hun bedrijf te laten groeien, helpen we hen met de financiering van eigen leaseactiviteiten. We bieden hen daarbij integrale administratieve ondersteuning, zodat zij zich volledig op hun onderneming kunnen richten. En samen met de bedrijven bieden we ook consumentenfinancieringen.

Data

Door middel van die data en software kunnen bedrijven in de branche hun klanten beter bereiken, bedienen en behouden. We zijn eigenaar van RDC: de full service informatiseerder en ICT-dienstverlener van de mobiliteitsbranche

Garantie

Onze dochter Autotrust is in Nederland marktleider op het gebied van (verlengde) garanties en onderhoudsabonnementen voor nieuwe en gebruikte personenauto's.

Een kijkje in de keuken van Bovemij!

Raad van Bestuur

De besturing van Bovemij vindt plaats door de Raad van Bestuur (RvB) en de directieleden van de drie pijlers. De RvB bestaat uit de volgende leden:

  • Hans Coffeng (CEO)
  • Ageeth Bakker (CFRO)
  • Marcel van de Lustgraaf (CDOO)
  • Mas van Steenis (CCO) 
"Bij Bovemij word je gezien. Je doet ertoe!"
Wilbur Damen Actuaris

Onze routes voor jou

We helpen je met het beschermen van je bedrijf door onze verzekeringen en preventietips. We helpen je groeien door onze financieringsmogelijkheden. We bieden rechtshulp wanneer dat onverhoopt toch nodig mocht zijn. En we ondersteunen je op het gebied van data-oplossingen.

Blijf ons volgen!

De toekomst gaat ongetwijfeld nog veel interessante onwikkelingen brengen. Dus blijf ons volgen via onze social media kanalen:

Of stel je vraag via...

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega’s.

Roy

Senior Acceptant