Alternative

Altijd een oplossing die past!

De mobiliteitsbranche is volop in beweging. Dat komt vooral doordat de mobiliteitsbehoefte van de consument al jaren aan het veranderen is. Speel jij als ondernemer goed in op al deze ontwikkelingen? Ondernemen voor morgen vraagt veel creativiteit en innovatie vermogen om toekomstbestendig te worden.

Wij willen de mobiliteitsbranche sterk houden. Dit doen we door jou te helpen succesvol te ondernemen. Zo helpen we je je bedrijf te beschermen, maar we helpen je ook om te groeien. Wij hebben altijd een oplossing die past. Van verzekeringen die je helpen om na een brand zo snel mogelijk weer verder te kunnen tot rechtshulp bij een zakelijk conflict. En van het verhogen van je marge door onze consumentenproducten tot het door data inzicht krijgen in de markt. Samen vooruit!

5 redenen waarom je voor Bovemij zou moeten kiezen

Wij zijn Bovemij. En wij zijn anders dan andere partijen in de markt.

Wij zijn er vóór en dóór de branche

Wij zijn de financieel dienstverlener van en voor de mobiliteitsbranche. In 1963 zijn wij opgericht door de leden van BOVAG. Om risico’s af te dekken die ondernemers niet konden of wilden dragen. Nu - meer dan 50 jaar later - zijn wij nog altijd de partner van bedrijven in de mobiliteitsbranche.

Anders dan andere partijen vinden wij het belangrijk om de branche sterk en onafhankelijk te houden. Dat doen we onder andere door het geld dat bij ons binnenkomt in de vorm van verzekeringspremies zoveel mogelijk binnen de branche te houden. Denk aan onze schade-uitkeringen, de vergoedingen die we onze klanten uitkeren voor het verkopen van onze consumentenproducten en het dividend voor onze aandeelhouders. Zo helpen we ook onze grootste aandeelhouder BOVAG vooruit! 

Wij komen met oplossingen die bedrijven in de mobiliteitsbranche verder helpen. En hoe beter wij hen helpen, hoe groter de kans dat de mobiliteitsbranche op de lange termijn vitaal blijft.

Wij bieden heldere oplossingen
Wij helpen onze klanten succesvol ondernemen. Dat doen we door hen oplossingen te bieden voor (mogelijke) belemmeringen. Wij signaleren die en lossen die zo snel mogelijk op. We zijn alert op kansen en nieuwe situaties en handelen daar in een vroeg stadium naar. Dat noemen we ‘continue verbeterkracht’.
Bij ons regel je alles onder één dak
Wij helpen bedrijven in de mobiliteitsbranche succesvol te ondernemen. Dat doen we door hen te helpen met het beschermen van hun bedrijf door onze preventietips, bedrijfs- en inkomensverzekeringen en rechtshulp. We helpen klanten ook te groeien door onze financieringsproducten, leaseoplossingen en consumentenverzekeringen. En met onze dataoplossingen via RDC, die je helpen om inzicht in de markt te krijgen en je klanten aan je te binden. 
Wij gaan voor samenwerking!
Alleen samen kunnen we de mobiliteitsbranche sterk houden. Daarom werken wij ook nauw samen met bedrijven in de mobiliteitsbranche. Bijvoorbeeld doordat zij samen met ons een eigen leasevloot kunnen starten. Uiteindelijk is het ons doel het netwerk van mobiliteitsbedrijven en hun klanten digitaal met elkaar te verbinden. Daardoor bundelen we de kracht van de individuele bedrijven, wat schaalgrootte en dus concurrentievoordeel oplevert. Zo zorgen we er samen voor dat we de branche sterk houden.
Wij kennen je persoonlijk
Omdat we samen werken voor hetzelfde doel - jou succesvol laten ondernemen! - is het belangrijk dat we elkaar kennen. Dat we weten wat we aan elkaar hebben. En dat we elkaar vertrouwen. Daarom werk je bij ons altijd met experts die jou en je bedrijf kennen. Zo helpen we jou samen vooruit!

Onze klanten zijn onze ambassadeurs

Wij geloven in de kracht van samenwerken. Want samen met onze klanten gaan we vooruit! Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees dan hun verhalen en kom erachter hoe wij ook jou kunnen helpen.

Eric Blom: “Het maakt verkopen heel eenvoudig”
Lees meer
Alternative
Roos van de Riet
Leo van Velsum: “Mijn werkgever keek naar wat ik nog wél kon”
Lees meer
Alternative
Roos van de Riet
Jack Welman: "Persoonlijk contact is key voor omgaan met verzuim"
Lees meer
Alternative
Roos van de Riet
Renee Schilder: "Ons alarmsysteem is steengoed"
Lees meer
Alternative
Roos van de Riet
Kees de Mooij: "Online verkoop kost me geen tijd meer"
Lees meer
Roos

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?

Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega’s.

Roy
Accountmedewerker