Bovemij presenteert: mijnOndernemersportaal!

Vandaag lanceren we vol trots mijnOndernemersportaal: het online platform voor onze zakelijke klanten waar kansen gecreëerd worden door beschikbare data.

Ontstaan van mijnOndernemersportaal: brainstormsessies met klanten

Eva Pepping, Product Owner van mijnOndernemersportaal: “Het is onze missie om bedrijven in de mobiliteitsbranche succesvol te laten ondernemen. We hebben veel kennis in huis. Daarom zijn we in samenwerking met klanten gaan nadenken over hoe onze kennis hen kan helpen beter te ondernemen. Door vele brainstormsessies met medewerkers van Bovemij en een aantal enthousiaste klanten, is duidelijk geworden waar de behoeftes precies lagen. Uiteindelijk ontstond het idee om onze kennis voor ondernemers digitaal beschikbaar te maken in de vorm van een portaal.”

Op mijnOndernemersportaal vinden onze klanten allerlei handige functionaliteiten, die ervoor zorgen dat zij hun klanten beter weten te vinden. En andersom.

Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • Weten welke klant toe is aan een nieuwe auto?

In mijnOndernemersportaal laten we autobedrijven met 1 of 2 vestigingen een aantal klanten zien waarvan we vermoeden dat ze binnenkort een andere auto gaan kopen. En we matchen deze klanten ook nog eens aan auto’s die bij onze klanten in voorraad staan. Concrete verkoopkansen dus, zo op je scherm!

  • Inzicht in je risico’s?

Weet jij welke risico’s je loopt? Op mijnOndernemersportaal vinden onze klanten hier een handig overzicht van. Ook adviseren we hen per risico of een verzekering interessant kan zijn. Bovendien geven we een overzicht van alle producten en diensten die zij bij ons hebt afgenomen. Helder uitgesplitst naar Verzekeringen, Financieringen en Data.

  • Kentekens aanmelden? Schade melden?

24 uur per dag, 7 dagen in de week kentekens aan- en afmelden? Schades melden? Polisbladen inzien? Ook dat kan allemaal binnen mijnOndernemersportaal.

  • Je APK-marktaandeel verhogen?

Weet jij wat je APK-marktaandeel is? En hoe dit verdeeld is over de omgeving van jouw bedrijf? En wat de gemiddelde leeftijd van de voertuigen in jouw regio is? Ook deze informatie is voor autobedrijven met 1 tot 2 vestigingen zichtbaar in mijnOndernemersportaal. Zo kunnen deze klanten hun aanvalsplan maken om hun APK-marktaandeel te verhogen!

We blijven doorontwikkelen!

MijnOndernemersportaal is volop in ontwikkeling. De eerste ‘kaarten’ zijn gelanceerd, maar uiteraard staan we niet stil. We hopen de komende tijd veel feedback op te halen bij onze klanten, zodat we mijnOndernemersportaal nog beter kunnen afstemmen op hun behoeften.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op mijnondernemersportaal.nl.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

2
3
4
Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.