Alternative

Bovemij & de branche

Doordat we als dochter van BOVAG onderdeel van de mobiliteitsbranche uitmaken, zijn we uniek gepositioneerd. Bovemij is er vóór en dóór de mobiliteitsbranche.

Anders dan andere partijen vinden wij het belangrijk om de branche sterk en onafhankelijk te houden. De M uit MVO staat voor ons dan ook niet alleen voor Maatschappij, maar zeer zeker ook voor Mobiliteitsbranche. Samen met onze branchepartners zetten we in op duurzame innovaties en waardecreatie voor de mobiliteitsketen.

‘Samen vooruit’ is ons motto. Dat doen we door meerwaarde te bieden aan bedrijven in de mobiliteitsbranche: wij helpen hen succesvol ondernemen!

Wij komen met oplossingen die bedrijven in de mobiliteitsbranche verder helpen. En hoe beter wij de mobiliteitsbedrijven helpen, hoe groter de kans dat de mobiliteitsbranche op de lange termijn vitaal blijft.

Wij houden de branche sterk door het geld dat bij ons binnenkomt zoveel mogelijk binnen de branche te houden. Denk aan onze schade-uitkeringen, de vergoedingen die we onze klanten uitkeren voor het verkopen van onze consumentenproducten en het dividend voor onze aandeelhouders.

Bovemij & haar medewerkers

‘Samen vooruit’ start bij onze medewerkers. Wij geloven in het duurzaam ontwikkelen van onze medewerkers. De achterliggende gedachte: wanneer wij oog hebben voor onze medewerkers, hebben zij oog en zorg voor onze klanten. Zo ontstaan langetermijnrelaties met zowel onze medewerkers als met onze klanten. Alleen op die manier kunnen we samen met onze klanten bouwen aan een duurzame relatie die gebaseerd is op continuïteit en wederzijds respect.
"Bij Bovemij word je gezien. Je doet ertoe!"
Wilbur Damen Actuaris

Bovemij & de maatschappij

We vinden het belangrijk ons ervan bewust te zijn dat we onderdeel uitmaken van de maatschappij. Bij alles wat we doen, houden we dan ook rekening met de impact die we op die maatschappij hebben. Zo staan er niet alleen zonnepanelen op ons dak, maar investeren we ook in Zonneparken XXL. Bestaat een steeds groter deel van ons eigen wagenpark uit elektrische en hybride auto’s. En leveren we een forse bijdrage aan het milieu door zoveel mogelijk gebruik te maken van leveranciers die MVO ook zelf hoog in het vaandel hebben staan.

Of stel je vraag via...

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega’s.

Roy
Senior Acceptant