Uitgelicht: deze functionaliteiten vind je op viaBOVAG.nl 

Ken jij alle mogelijkheden van viaBOVAG.nl al? Om ondernemers op weg te helpen lichten we regelmatig een aantal functionaliteiten uit. Deze maand: de Keuzecoach, de E-bike Keuzehulp en de viaBovemij.nl Autoveiling.

1) Keuzecoach 

Het kiezen van de juiste motor, camper, caravan, fiets of auto is niet altijd even makkelijk. Daarom kunnen consumenten op viaBOVAG.nl gratis advies krijgen van de Keuzecoach. Want weet de consument eenmaal wat voor type voertuig hij wil hebben? Dan komt hij veel gerichter in jouw (online) winkel terecht en is de kans groter dat hij daadwerkelijk een aankoop doet. 

2) E-bike Keuzehulp

Het vinden van de juiste e-bike is voor veel consumenten een zoektocht. Met de E-bike Keuzehulp op viaBOVAG.nl helpen wij bezoekers met kiezen. Op basis van zijn persoonlijke voorkeuren krijgt de consument een advies, budgetindicatie en tips. Komt hij vervolgens bij jou in de winkel? Dan kun je hem veel gerichter van dienst zijn. 

3) viaBovemij.nl Autoveiling 

Bovemij en viaBOVAG.nl zijn gestart met de viaBovemij.nl Autoveiling: een veiling van gebruikte auto’s, exclusief voor BOVAG-leden. Hiermee bieden we jou als autobedrijf een interessante mogelijkheid om aan occasions te komen.  

Via de veiling bied je mee op auto’s die via de Online Autoverkoopservice op viaBOVAG.nl zijn aangekocht bij particulieren. Dit betreft occasions die normaal gesproken niet zo snel - of pas via een omweg - in het BOVAG-kanaal terechtkomen. Als BOVAG-lid heb je hiermee dus een extra mogelijkheid om nieuwe voorraad in te slaan. Bied ook mee

Verlengstuk van eigen website en winkel 

Voor fietsondernemer Kees de Mooij uit Bergen op Zoom is viaBOVAG.nl een verlengstuk van zijn eigen site en winkel: “Sinds we op viaBOVAG.nl adverteren, merk ik dat we veel fietsen buiten de eigen regio verkopen. Een bakfiets van vijfduizend euro verkocht ik laatst online, zonder daarvoor iets te hoeven doen. Mensen komen veel sneller op viaBOVAG.nl terecht dan op onze website. Die online vindbaarheid vind ik een groot pluspunt.”  

Verkopen op viaBOVAG.nl 

Meer weten of ook verkopen op viaBOVAG.nl? Ga naar mijn.bovag.nl/viabovag of neem contact op met je accountmanager. Stap ook in! 

Aanbevolen artikelen

"Hoe meer we online zichtbaar zijn, hoe beter. Daar helpt viaBOVAG.nl bij"
Autobedrijf Vermeulen: “Door viaBOVAG.nl bereik ik veel meer potentiële klanten”
Een stuk van de taart naar de branche halen

 

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.