Jeroen van Boxel: “De kwaliteitslat ligt hoog op viaBOVAG.nl”

Bij tweewielerspecialist Van Boxel in Galder bij Breda vind je niet alleen fietsen van hoge kwaliteit, maar ook een ruim assortiment aan accessoires. Van regenkleding tot fietsmanden. Eigenaar Jeroen van Boxel sloot vanaf het eerste uur aan bij viaBOVAG.nl, om zo ook online nog beter gevonden te worden.

Negentig jaar geleden begon de opa van Jeroen in zijn smederij met fietsen verkopen. Enkele jaren later kocht hij het pand naast de smederij, om daar een fietsenbedrijf te beginnen. Naast fietsen kon je hier ook terecht voor huishoudelijk materieel, speelgoed en grasmaaiers. Langzamerhand specialiseerde Van Boxel zich in tweewielers. Enkele jaren geleden vielen ook de bromfietsen af en bleven fietsen en allerhande accessoires over. Ook vind je er een uitgebreide collectie e-bikes.

Kwaliteitsnorm

Voor Jeroen was aansluiten bij viaBOVAG.nl een no-brainer. Hij dacht namelijk mee over het concept. “Vraag en aanbod van kwaliteitsfietsen bijeenbrengen vond ik heel interessant. BOVAG heeft een kwaliteitsstempel, dat geeft klanten vertrouwen. Ook de BOVAG-garantie is bij iedereen bekend. De norm ligt dus hoog, en dat is prettig. Steeds meer mensen kiezen voor garantie en service. Op viaBOVAG.nl kunnen ze daarvoor terecht.”

Goed zoeken

Jeroen is vooral te spreken over de koppeling met zijn voorraadsysteem en de goede zoekfunctie op viaBOVAG.nl. “We zijn heel weinig tijd kwijt aan advertenties plaatsen, omdat dit voor het grootste deel automatisch gaat. Dat is natuurlijk mooi meegenomen. En we zien dat mensen heel specifiek zoeken op kenmerken die hun nieuwe fiets moet hebben. Vinden ze de perfecte fiets niet in hun eigen omgeving? Dan breiden ze het zoekgebied eenvoudig uit. Daardoor krijg je klanten uit alle hoeken van het land.”

Aandacht voor accu’s

Op termijn hoopt Jeroen dat accu-keuze op nieuwe fietsen een optie wordt op viaBOVAG.nl. Hij pleit voor een ‘vanaf-prijs’, waarbij de accu leidend is voor de prijs. “Het ideale scenario zou zijn als bij iedere advertentie de minimale prijs staat met een basis-accu. En natuurlijk wat de meerprijs is als je voor een betere accu kiest. Dat is natuurlijk lastig te integreren in de software, maar ik denk er graag over mee.”

Huizen vs. fietsen

Waarom tweewielerhandelaren voor viaBOVAG.nl moeten kiezen? Voor Jeroen is het duidelijk. “Het is net als wanneer je een huis koopt. Dat doen mensen graag via een NVM-makelaar, want iedereen weet: als ik daar iets koop, dan zit het goed. Zo is het ook met viaBOVAG.nl. Jij, en daarmee ook je klanten, kiezen met viaBOVAG.nl voor kwaliteit, betrouwbaarheid en garantie.”

Tot 1 januari 2022 gratis adverteren

Haal het maximale uit viaBOVAG.nl en adverteer jouw fietsen tot 1 januari 2022 gratis op viaBOVAG.nl.

Adverteer ook op viaBOVAG.nl!

Of het nu gaat om auto’s, (elektrische) fietsen, caravans, campers of motoren: viaBOVAG.nl is dé site om jouw voertuigen aan de man te brengen. Op de website staan namelijk alleen voertuigen die voldoen aan de eisen van BOVAG. Bovendien gaat het platform voor transparantie en duidelijkheid. Niet alleen voor klanten, maar ook voor jou! En zoek je tips om alles uit je online advertenties te halen? Download dan onze whitepaper Zo maak je van online advertenties echte winnaars.

Ga naar mijn.bovag.nl/viabovag en stap ook in!

Aanbevolen artikelen

Zo redde een viaBOVAG.nl advertentie een vakantie
"Hoe meer we online zichtbaar zijn, hoe beter. Daar helpt viaBOVAG.nl bij"
Autobedrijf Vermeulen: “Door viaBOVAG.nl bereik ik veel meer potentiële klanten”

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.