Alternative

Samen vooruit!

Wij helpen je graag zo goed mogelijk. Daarom vind je op deze pagina onze belangrijkste documenten voor jou als bemiddelaar voor garage- en motorrijwielbedrijven. Op deze pagina vind je de meeste recente aanvraagformulieren, polisvoorwaarden en IPID's.

Aanvraagformulieren & wijzigingsformulier

Een offerte aanvragen namens een garage- of motorrijwielbedrijf? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in en stuur dit ondertekend naar ons terug. Dat kan via e-mailadres tussenpersonen@bovemij.nl. Alvast bedankt voor je aanvraag.

Om een formulier digitaal te kunnen invullen dien je het te openen in Adobe Acrobat Reader. Daar kies je rechts in het scherm voor Invullen en ondertekenen (laptop) of je klikt op het pennetje rechts onderin om te bewerken (smartphone en tablets). Heb je geen Adobe Acrobat Reader? Je kunt het programma hier gratis downloaden.

Offerte-inventarisatieformulier auto- en schadeherstelbedrijf inclusief brandOfferte-inventarisatieformulier motorbedrijf inclusief brandAanvraagformulier MilieuschadeverzekeringAanvraagformulier Tankverzekering ondergrondse tanksWijzigingsformulierFormulier intermediair wijziging

Mobi-ID

Om toegang te krijgen tot een van onze portalen maken wij gebruik van Mobi-ID. Hier vind je de handleiding voor de gebruiker en hier voor de beheerder - eigenaar.

Polisvoorwaarden

Op deze pagina vind je alle polisvoorwaarden die relevant zijn voor jou als bemiddelaar voor garage- en motorrijwielbedrijven.

IPID's

Hieronder vind je alle IPID's voor garage- en motorrijwielbedrijven. Als tussenpersoon ben je verplicht deze tijdig vóór het sluiten van de verzekering schriftelijk aan je klant te overhandigen. Digitaal mag ook, maar alleen als de klant hier expliciet toestemming voor geeft. Stuur deze IPID’s in elk geval mee met de offertes die door ons zijn uitgebracht.

Of stel je vraag via....
Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's

Roy
Accountmedewerker