Alternative

Juridisch advies op maat

De kans is groot dat je als ondernemer weleens tegen juridische vraagstukken aanloopt. Dan is het prettig dat je kunt rekenen op betrouwbaar en deskundig juridisch advies als het een keer tegen zit. Bij Bovemij kun je tegen een scherp tarief rechtshulp krijgen.

Als je hebt gekozen voor een rechtsbijstandsverzekering bij Bovemij, dan word je bij geschillen bijgestaan door de deskundige juristen van SRM Rechtsbijstand.

Maar ook als je niet voor rechtsbijstand verzekerd bent, helpen we je bij Bovemij graag. Of het nu gaat om een geschil met de gemeente, (proces)advies bij beëindiging van overeenkomsten of vragen over ontslag en aanname van personeel. Onze juridische branchespecialisten met jarenlange ervaring helpen graag.

Een greep uit de zaken waarvoor je bij Bovemij terecht kunt:

  • Wat komt er op je af als je personeel moet ontslaan?
  • Het toetsen van koop-of huurovereenkomst.
  • Onenigheid over de franchiseovereenkomst. Wat nu?
  • Vragen over bouw- en exploitatievergunningen.
  • Een ex-werknemer maakt je zwart op het internet. Onderneem je actie?
  • De gemeente komt haar belofte niet na. Wat zijn je rechten?
  • Vragen over AVG.

Meer weten?

Heb je een juridische vraag en ben je lid van BOVAG? Bel dan eerst met het BOVAG Ledenadvies: 030 65 95 300. Als de vraag niet zo gemakkelijk te beantwoorden is, verwijst BOVAG Ledenadvies door naar Bovemij of de rechtsbijstandverzekeraar.

Wil je direct contact opnemen met de afdeling rechtshulp van Bovemij, dan kan dat natuurlijk ook. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 024 751 22 15 en per mail via rechtshulp@bovemij.nl.

Kosten

Als ondernemer wil je graag van tevoren weten wat iets gaat kosten. Dat begrijpen wij. Daarom werken wij zoveel mogelijk met vaste prijsafspraken. In de gevallen dat dat niet mogelijk is, werken wij op basis van een uurtarief van € 190,- per uur (exclusief btw). Voor BOVAG-leden en klanten die bij Bovemij verzekerd zijn maar geen rechtsbijstandverzekering hebben, hanteren we een speciaal tarief van € 133,-per uur (exclusief btw).

Of stel je vraag via
Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's

Roy
Accountmedewerker