Simpel, betrouwbaar en (tot eind 2020) gratis: fietsen verkopen op viaBOVAG.nl

Voor auto’s en motoren was viaBOVAG.nl al dé occasionwebsite. Sinds dit jaar kunnen ook fietshandelaren hun producten op dit platform aanbieden. Binnen een halfuurtje ben je aangesloten en breng je je voorraad fietsen en e-bikes nog sneller aan de man.

Bijna 1 miljoen bezoekers komen er iedere maand op viaBOVAG.nl. Een groot bereik dus. Bovendien werkt het heel eenvoudig. Je kunt je kassasysteem koppelen aan viaBOVAG.nl. Via het online dashboard kun je direct je aanbod bijsturen of aanpassen.

Zekerheid, garantie en duidelijkheid

Drie speerpunten van viaBOVAG.nl die nu extra waardevol zijn, vindt viaBOVAG-directeur Wouter van Kesteren. ‘Consumenten vinden ons momenteel vaker via het zoekwoord “zekerheid” dan “occasion”. Daar zijn mensen naar op zoek. Niet eindeloos onderhandelen over de prijs of discussiëren over garantie. En bij ons is dat allemaal geregeld. Goed voor de consument, voor aangesloten auto- en motorbedrijven én nu ook voor fietshandelaren.’

Eisen aan de fietsen

Fietsen op viaBOVAG moeten voldoen aan alle BOVAG-zekerheden. Daarnaast is de ondergrens van gebruikte fietsen €250,-, omdat de BOVAG-garantie verplicht is voor fietsen boven die aankoopprijs. De fietsen die je aanbiedt, zijn direct uit voorraad leverbaar en alle advertenties zijn voorzien van foto’s en ingevulde specificaties.

Aan de slag

Ook adverteren op viaBOVAG? Het eerste halfjaar mag je vrijblijvend gebruik maken van het platform. Daarna ontvang je een aanbod om je proefperiode om te zetten in een abonnement. Stap snel in, je adverteert kosteloos tot 1 januari 2021! Kijk voor meer informatie op https://mijn.bovag.nl/viabovagfiets.

Adverteer ook op viaBOVAG.nl!

Of het nu gaat om auto’s, (elektrische) fietsen, caravans, campers of motoren: viaBOVAG.nl is dé site om jouw voertuigen aan de man te brengen. Op de website staan namelijk alleen voertuigen die voldoen aan de eisen van BOVAG. Bovendien gaat het platform voor transparantie en duidelijkheid. Niet alleen voor klanten, maar ook voor jou! En zoek je tips om alles uit je online advertenties te halen? Download dan onze whitepaper Zo maak je van online advertenties echte winnaars.

Ga naar mijn.bovag.nl/viabovag en stap ook in!

Aanbevolen artikelen

"Hoe meer we online zichtbaar zijn, hoe beter. Daar helpt viaBOVAG.nl bij"
Autobedrijf Vermeulen: “Door viaBOVAG.nl bereik ik veel meer potentiële klanten”
Een stuk van de taart naar de branche halen

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

2
3
4
Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.