Nieuw op viaBOVAG.nl

Regelmatig voegen wij nieuwe features toe aan viaBOVAG.nl. Om het gebruiksgemak te vergroten, en om jou als ondernemer zoveel mogelijk manieren te bieden om jouw diensten aan jouw klanten aan te bieden. Hieronder lees je de meest recente grote toevoegingen:

1. Auto huren bij viaBOVAG.nl

ViaBOVAG.nl staat bekend als online platform van en voor BOVAG-bedrijven om hun producten te verkopen: auto’s, fietsen, motoren, caravans, vouwwagens en campers. Maar in september is daar een dienst bijgekomen: huren. Speciaal voor de leden van de BOVAG Verhuurbranche staat op viaBOVAG.nl een zoekmodule waarmee consumenten een verhuurbedrijf in de buurt kunnen vinden en een huurauto kunnen boeken.

Jouw bedrijf in de bedrijvenzoeker

Deze bedrijvenzoeker is te vinden op het autogedeelte van viaBOVAG.nl, waar het huren van een auto wordt geïntroduceerd als ideale optie voor tijdelijk vervoer en als flexibel alternatief. Naast de bedrijvenzoeker vindt de consument hier content over de voordelen van huren en de zekerheden van een BOVAG-verhuurbedrijf. Een mooie eerste stap dus om de verhuurbranche en viaBOVAG.nl aan elkaar te verbinden en om huren te promoten onder consumenten via dit branchebrede online platform.

Op dit moment zijn aan deze functionaliteit voor BOVAG-verhuurbedrijven geen kosten verbonden! Vragen over verhuren op viaBOVAG.nl? Stuur dan een mail naar verhuur@bovag.nl of bel met BOVAG Ledenadvies: 030 659 53 00.

2. Extra monitoring op leads viaBOVAG.nl

ViaBOVAG.nl verbetert de kwaliteit van de leads door misbruik van het contactformulier tegen te gaan. Op het moment dat blijkt dat oneigenlijk gebruik wordt gemaakt van formulieren op viaBOVAG.nl, zal viaBOVAG.nl de (toekomstige) leads(berichten) van deze specifieke gebruiker - na controle - niet meer doorsturen naar adverteerders. Hierdoor wordt de kwaliteit van de door viaBOVAG.nl geleverde leads verbeterd.

Monitoring vindt plaats ten behoeve van het bewaken van de integriteit van onze dienstverlening en het detecteren en voorkomen van misbruik van data en functies op onze website en van onze diensten. Monitoring bestaat onder andere uit het registreren, beoordelen en filteren van e-mailadressen en/of telefoonnummers die buitensporig en/of voor oneigenlijke doeleinden worden gebruikt bij het invullen van formulieren, zoals het aanvragen van een proefrit. De gegevens worden voor geen andere doeleinden gebruikt dan het bewaken van de integriteit van onze dienstverlening en worden niet langer dan noodzakelijk bewaard. 

We zullen altijd een controle doen op de oneigenlijkheid of buitensporigheid en niet zomaar leads tegenhouden.

Aanbevolen artikelen

Zo redde een viaBOVAG.nl advertentie een vakantie
"Hoe meer we online zichtbaar zijn, hoe beter. Daar helpt viaBOVAG.nl bij"
Autobedrijf Vermeulen: “Door viaBOVAG.nl bereik ik veel meer potentiële klanten”

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.