Niels Verboven: “ViaBOVAG kost weinig tijd en heeft veel resultaat”

Aan de oevers van de Maas in het plaatsje Lith vind je Verboven Tweewielers. Een echt familiebedrijf, waar ‘uw fiets in goede handen is’. Nico en Niels Verboven, vader en zoon, runnen het bedrijf. Sinds kort adverteren zij op viaBOVAG.nl, wat prima bevalt.

Verboven Tweewielers bestaat al meer dan vijfentwintig jaar. Zoon Niels werkt sinds 2012 in de zaak. De specialiteit van het huis is de e-bike, maar er is ook een uitgebreid assortiment aan gewone exemplaren, zowel nieuw als gebruikt. Met viaBOVAG.nl hopen Nico en Niels ook klanten online aan zich te binden.

Eenvoudig koppelen

De koppeling tussen het voorraadmanagementsysteem en viaBOVAG.nl vindt Niels heel waardevol. “Dat maakt het allemaal heel eenvoudig. Als wij een nieuwe fiets invoeren in ons systeem, zetten we die met een druk op de knop ook op viaBOVAG.nl. Ontzettend handig. Plaatsen op viaBOVAG kost ons daardoor eigenlijk amper tijd, terwijl het wel veel online aandacht oplevert. Omdat we pas kort zijn aangesloten, is het nog lastig om te zien hoeveel effect adverteren heeft, maar de eerste indrukken zijn positief. En hoe dan ook is het goed voor onze online vindbaarheid.”

Serieus publiek

Lang geleden sloot Verboven Tweewielers zich aan bij BOVAG. Voor Niels staat BOVAG voor betrouwbaarheid en kwaliteit. De stap naar viaBOVAG was voor hem daarom niet heel lastig. “Het past bij ons als bedrijf, bij onze uitstraling. En het publiek op viaBOVAG.nl is serieus, dat vinden we erg prettig. We plaatsen al onze nieuwe fietsen op het platform. Van de gebruikte fietsen doen we dat bij ongeveer driekwart.”

BOVAG-garantie

Een kwart van de tweedehands fietsen plaatst Niels dus niet op viaBOVAG.nl. Dat heeft met name met de garantie te maken. “viaBOVAG.nl staat voor kwaliteit, en daar hoort zes maanden garantie bij. Maar bij fietsen die al wat ouder zijn en minder waard, is dat soms niet rendabel. Sowieso blijf ik graag baas over mijn eigen producten. Ik zou het niet gek vinden als wij als ondernemers zelf mogen bepalen of we drie of zes maanden BOVAG-garantie geven bij een fiets.”

Tot 1 augustus gratis adverteren

Haal het maximale uit viaBOVAG.nl en adverteer jouw fietsen tot 1 augustus 2021 gratis op viaBOVAG.nl, de verkoopsite van en voor BOVAG-leden. Aanmelden kan via mijn.bovag.nl/viabovag. Voor vragen kunt je telefonisch contact opnemen met viaBOVAG.nl via 030 202 82 02.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

2
3
4
Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.