Alternative

Zorgeloos digitaal ondernemen

Iedereen kan slachtoffer worden van cybercriminaliteit. Die kans wordt zelfs steeds groter. Zo waren er in de eerste helft van 2020 meer cyberaanvallen dan in 2017 en 2018 samen. Maak jij je niet druk over cybercriminaliteit? Dan ben je zeker niet de enige. Toch kan het iedereen overkomen, en de schade is al snel behoorlijk fors. Tijd dus om je bewust te worden van de risico’s die op de loer liggen.

Digitaal Veilig Pakket

Met ons Digitaal Veilig Pakket kun je zorgeloos digitaal ondernemen; het beschermt je tegen de gevolgen van onder andere hacks, ransomware en datalekken. Onze unieke oplossing bestaat uit 3 onderdelen:

1. Cyber Security Scans: herkennen & voorkomen

Risico’s loop je elke dag. Zowel op ICT vlak als op organisatorisch vlak. Gelukkig kun je tegen een groot aantal van deze risico’s wel maatregelen nemen. Hiervoor is het belangrijk om inzicht te krijgen in je kwetsbaarheden. Onze Digitaal Veilig Pakket helpt je hierbij. De Cyber Security Scans geven niet alleen inzicht in je risico’s, maar geven je bovendien advies over het beheersbaar maken van deze risico's.

2. Cyber Incident Manager: 24/7 ondersteuning

Bij een vermoeden van een cyberincident staat er 24 uur per dag, 7 dagen per week een team van specialisten voor je klaar. De Cyber Incident Manager is hierbij jouw vaste contactpersoon die alles voor je regelt.

3. Cyberverzekering: vanget voor schade

De cyberverzekering dekt de eigen schade (zoals verlies van data, herstelkosten, bedrijfsschade) en schade aan derden (aansprakelijkheid) als gevolg van cybercrime.

Meer informatie

  Wil je meer weten over het Digitaal Veilig Pakket of een vrijblijvende offerte hiervoor ontvangen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer weten over cybercrime? Bekijk dan onze speciale pagina over cybercrime. Hier vind je allerlei artikelen over cybercrime en delen we ervaringen van ondernemers in de mobiliteitsbranche.

  Informatie aanvragen

  Of stel je vraag via...
  Heb je een vraag?
  Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's

  Roy
  Accountmedewerker