Met deze 5 tips haal jij het EK naar de zaak

Van wedstrijden tot publiekstribunes, met deze tips hou je de EK-sfeer op het werk lekker hoog.

Leeft het EK al een beetje binnen jouw bedrijf? Meer is beter! Met deze tips blijft de voetbalsfeer in topvorm en scoor je sowieso bij je collega’s.

Natuurlijk, poules zijn leuk. En als je goede voorspellende gaven hebt, win je ook nog eens wat. Ook met deze tips beleef je het EK volop, mét je collega’s! Let er trouwens wel op dat iedereen genoeg afstand van elkaar kan houden.

1. Maak een impro-doel

Zonder een bal kun je niet winnen, zei Johan Cruijff ooit. Neem er dus eentje mee naar de zaak en hang een groot doek op met gaten van verschillende grootte. Het is de bedoeling dat je collega’s de bal in een van die gaten schieten. Hoe kleiner het gat, hoe meer punten ze krijgen. Leuk voor de mensen die tijdens de vrijmibo aanwezig zijn!

2. Hou een (online) pubquiz

Je kunt de vragen gewoon van internet plukken, maar je eigen geheugen is vast ook een goudmijn voor inspiratie. Verzin ook meteen een prijs voor de winnaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een goud gespoten voetbal?

3. Zet een tribune in elkaar

Sommige wedstrijden beginnen al om 15.00 uur. Vind je het prima als je collega’s hier onder werktijd naar kijken? Haal dan een stukje stadion naar je bedrijf toe en maak een tribune! Een handige harry hoef je hiervoor niet te zijn, je kunt ook wat stoelen of banken op een verhoging zetten.

Zit er ook nog een echte voetbalkenner in je team? Schakel dan het geluid van je televisie uit en laat het commentaar over aan hem of haar. Hilariteit gegarandeerd!

4. Hou een selfiewedstrijd

Maak een collage van EK-selfies. Het enige wat je collega’s hoeven te doen, is zichzelf compleet in het oranje uitdossen en een foto maken. Maak er meteen een prijsvraag van: de meest creatieve deelnemer krijgt een presentje.

5. Zorg voor wat lekkers

Op een lege maag kun je geen wedstrijd kijken. Regel daarom een borrelbox! Die zitten vol met lekkere snacks en drankjes. Ben je een held in de keuken en verras je jouw collega’s graag met een eigen creatie? Op internet zijn veel fijne recepten te vinden.

Aanbevolen artikelen

Meer weten over voorraadfinanciering? Kom naar ons Bovemij Finance Event!
Ziekteverzuim: Voorkomen én goed voorbereiden
Maak jouw autobedrijf klaar voor overname met voorraadfinanciering!

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.