Hans Coffeng blikt terug en vooruit

Het einde van het jaar is in zicht. Een bijzonder jaar voor Bovemij, want op 18 september 2023 werden wij als Bovemij 60 jaar. Dat is bijzonder en daar zijn we trots op. Al 60 jaar zijn we een vertrouwd partner en werkgever in de mobiliteitsbranche. We zijn een stevig, degelijk bedrijf dat tegelijkertijd vitaal en in beweging is. ​ 

Onze verjaardag vierden we samen met onze medewerkers, oud-medewerkers, klanten, certificaathouders en samenwerkingspartners. Want samen hebben wij ervoor gezorgd dat we nu 60 zijn!  

Bovemij organiseerde in 2023 meerdere activiteiten om haar 60e verjaardag te vieren met medewerkers, oud-medewerkers, klanten, certificaathouders en samenwerkingspartners. Want samen hebben wij ervoor gezorgd dat we nu 60 zijn! Zo werden medewerkers en hun naasten getrakteerd op een dag lang vertier tijdens Mobiland, stond het klantevent Mobifest in het teken van ons 60-jarig bestaan, publiceerden we op onze jubileumsite en socials een reeks van 60 portretten van mensen met 60 perspectieven op mobiliteit. En organiseerden we de Samen60 Estafette, waarbij zes klanten een symbolische rit maken van onze oprichtingsplaats Scheveningen naar Nijmegen. 

De toekomst 

Ons verhaal is het verhaal van de mobiliteitsbranche. Al 60 jaar zijn we een vertrouwd partner en werkgever in de mobiliteitsbranche. We zijn een stevig, degelijk bedrijf dat tegelijkertijd vitaal en in beweging is. En nog altijd staat het belang van mobiliteitsbedrijven bij Bovemij voorop. De mobiliteitsbranche bevindt zich op dit moment in de grootste beweging uit haar historie. De grotere mobiliteitsbedrijven nemen de kleinere over, mobiliteit wordt steeds meer elektrisch, flexibel en digitaal en de consument van nu weet precies wat hij wil. De uitdagingen van de branche zijn ónze uitdagingen. Ik ben ontzettend trots op Bovemij en op de groei die we als bedrijf hebben gemaakt. En ik ben vol vertrouwen dat we ook de komende 60 jaar de branche vooruit kunnen helpen. Laat maar komen die toekomst! 

Aanbevolen artikelen

Bescherm je voertuigen tegen onderdelendiefstal met deze tips!
In deze 3 stappen je zonnepanelen volledig tegen brand verzekerd
Je lesauto mee op vakantie: mag dat?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.