BOVAG Leasefiets

Voortaan ziet de consument op www.viabovag.nl/fiets niet alleen de nieuwprijs van de nieuwe fiets die jij aanbiedt, maar ook wat de fiets per maand kost als de klant deze wil leasen. Kiest je klant voor lease? Dat betekent voor jou: gegarandeerd onderhoud en over 3 jaar weer een verkoopkans. 

Enkele fietsbedrijven die op viaBOVAG.nl adverteren wilden graag ook de BOVAG Leasefiets-optie aanbieden bij een nieuwe fiets. Een mooie combinatie van twee producten die BOVAG aanbiedt voor fietsbedrijven. Sinds deze week zien consumenten daarom bij de verkoopprijs ook de aanbieding van BOVAG Leasefiets, inclusief het maandbedrag staan. Zij kunnen direct een leaseaanvraag bij jou indienen.

Dagelijks groeit de aandacht voor fietslease. Ben je nog niet helemaal klaar voor BOVAG Leasefiets? Dan kun je de leasemogelijkheid laten uitschakelen. Afmelden kan via hallo@bovagleasefiets.nl. Let op: je ontvang dan geen enkele leasefiets-lead meer vanuit BOVAG Leasefiets!

Contact

Wil je meer weten over BOVAG Leasefiets? Download dan hier de folder waarin we je alles uitleggen.
Heb je vragen of opmerkingen over viaBOVAG.nl? Laat het ons gerust weten en stuur een mail naarfiets@bovag.nl. We staan voor je klaar!

Aanbevolen artikelen

Een stuk van de taart naar de branche halen
Uitgelicht: deze functionaliteiten vind je op viaBOVAG.nl 
Eric Blom: “Het maakt verkopen heel eenvoudig”

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

2
3
4
Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.