Alternative

Verhoog je omzet met BOVAG Pechhulp!

Met BOVAG Pechhulp zorg je ervoor dat je klant mobiel blijft. BOVAG Pechhulp kent een uitgebreide basisdekking. Naast de keuze tussen Nederland of Nederland + Europa zijn de dekkingen standaard voorzien van vervangend vervoer, dekking bij eigen gebreken en 24/7 hulp bij pech onderweg. Deze dekking kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld woonplaatsservice en vervoer naar het eigen autobedrijf. Daarmee zorgt BOVAG Pechhulp ervoor dat jij degene bent die je klant helpt in geval van nood.  

Wij bieden twee vormen van Pechhulp:

Variant autobedrijf

Als je voor deze variant kiest, dan sluit je als autobedrijf pechhulp bij ons af. Je betaalt dan namens de klant de premie en bepaalt zelf of je deze premie doorberekent aan je klant. Strandt je klant binnen een straal van 25 kilometer van je autobedrijf? Dan repareer je de auto ter plekke. Is de auto niet binnen een dag te repareren? Dan wordt de auto naar jouw autobedrijf vervoerd. De klant tevreden, jij extra werk. En dat vergroot weer de binding met je klant.

Variant consumenten

Naast de variant voor het autobedrijf, waar je namens je klant de premie betaalt, kent de BOVAG Pechhulp ook een consumentenvariant. In dit geval sluit jouw klant de pechhulp, die vanaf enkele euro’s per maand is verzekerd is van hulp bij pech onderweg.

Deze variant maakt deel uit van ons Rij Zeker Plan: een compleet pakket van aanvullende diensten dat je je klanten kunt aanbieden.

Of stel je vraag via...
Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's

Roy
Accountmedewerker