Alternative

Geld verdienen in deze tijd? Dat kan met het Thuiszitpakket van DRI-VR!

Vanwege de coronacrisis kun je jouw leerlingen al weken geen rijlessen meer geven. Ook kunnen zij op dit moment geen rijexamen meer doen. Hierdoor loop je omzet mis. Maar dat niet alleen, je mist ook de interactie met je leerlingen. Met DRI-VR kan je geld verdienen én heb je weer contact met je leerlingen.

DRI-VR is een virtual reality bril waarin verschillende cruciale situaties, die zich niet snel voordoen in de lesauto, zijn vastgelegd in interactieve video’s. De VR-bril is een mooie aanvulling op het traditionele lespakket. Als ondernemer kun je partner worden van DRI-VR. Je berekent dan, met een marge, de kosten door aan je leerlingen. DRI-VR verzorgt de volledige afhandeling met jouw leerlingen.

Het Thuiszitpakket van DRI-VR

In deze coronatijd biedt DRI-VR de bril tijdelijk in een andere vorm aan: het DRI-VR Thuiszitpakket! Je wordt dan geen partner, maar je levert de gegevens aan van jouw leerlingen die zo’n gave training willen doen. De leerling bestelt en betaalt de VR-bril online voor slechts € 59,-. DRI-VR verstuurt het pakket naar de leerling en na 3 weken stuurt de leerling de bril in de originele doos terug naar DRI-VR. Snel en simpel! En het mooie is: jij ontvangt € 10 per leerling!

Meld je snel aan!

Het DRI-VR Thuiszitpakket wordt tot 30 augustus 2020 beschikbaar gesteld aan alle rijscholen in Nederland. Na deze periode is de bril uitsluitend beschikbaar voor BOVAG rijscholen. Met DRI-VR onderscheid je je op innovatieve wijze van andere rijscholen.

Start vandaag nog met geld verdienen en meld je snel aan. Ga naar dri-vr.nl.

Terug naar Samen vooruit!

Of stel je vraag via....
Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.

Roy
Accountmedewerker