viaBovemij.nl en Bleeker & de Jong sluiten partnerschap met NIO voor inruilservice

Elektrische-automerk NIO, remarketingpartner Bleeker & de Jong en platform viaBovemij.nl zijn een samenwerking aangegaan voor het bieden van een inruilservice. Door deze samenwerking kan iedereen naadloos overstappen naar een nieuwe NIO, terwijl de huidige auto eenvoudig ingeruild kan worden. 

Gegarandeerde inruilwaarde 

Autoplatform Nederland, powered by Bleeker & de Jong, garandeert een marktconforme inruilwaarde voor de huidige auto bij aanschaf van een nieuwe NIO of het sluiten van een NIO Subscription abonnement. Met het NIO Subscription abonnement kun je al vanaf 1 maand flexibel een NIO rijden tot aan een vaste looptijd van 60 maanden.  
 
De ingeruilde voertuigen komen direct beschikbaar op de viaBovemij.nl autoveiling, hier kunnen BOVAG-leden een bod uitbrengen. Dit leidt tot een naadloze service voor toekomstige NIO-rijders en biedt tegelijkertijd mogelijkheden voor BOVAG-leden om snel hoogwaardige occasions aan te schaffen. 

Sander de Jong (directeur Bleeker & de Jong): 

"We zijn erg blij met de samenwerking, vooral omdat dit al positieve resultaten heeft opgeleverd. Samen is er gekozen om geen exclusiviteit af te spreken. Natuurlijk zijn er wel afspraken gemaakt over de conversie en over de voorwaarden voor verschillende bieders.’’

Remco Schoenmaker (partnermanager viaBovemij.nl): 

"Het is geweldig om te zien dat deze driehoekssamenwerking zowel de dienstverlening voor NIO versterkt als het aanbod verruimt voor BOVAG-leden op onze viaBovemij.nl autoveiling." 

Aanbevolen artikelen

Veilig en effectief: blussen van Li-ion accumodules met AVD-blusmiddel
Bovemij start samenwerking met Openclaims voor naadloze schadeafhandeling
Ben jij beschermd tegen hagelschade?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.