Versier de praalwagen (en verzeker hem ook)!

De juiste outfit, een goed humeur en een mooie praalwagen: je lijkt klaar voor carnaval. Maar let op: wordt de tractor of vrachtwagen gebruikt als (trekker van een) praalwagen? Dan is de standaard WA-verzekering niet geldig. De oplossing? Een praalwagenverzekering. Wij kunnen helpen deze af te sluiten.    

Het feestende publiek staat langs de route waar de praalwagens stralen. De stoet kabbelt langzaam voort, weinig kans op gevaar, zou je zeggen. Maar vooral de grote hoeveelheid mensen vlak langs de route zorgt voor een hoger risico. Eén stuurfout of blokkade van de rem en het leed is niet te overzien. Rijd daarom extra voorzichtig, en zorg dat de risico’s afgedekt zijn.  

Praalwagenverzekering afsluiten  

Wij bieden zelf geen praalwagenverzekering aan, maar werken hiervoor samen met verschillende verzekeringspartijen die dit doen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur dan een e-mail naar zakelijk@bovemij.nl. Je krijgt dan een digitaal aanmeldformulier en we helpen je bij eventuele vragen.

Het formulier kun je ingevuld digitaal weer terugsturen. Enkele dagen daarna ontvang je de polisvoorwaarden en een betaalverzoek. Let erop dat je vóór carnaval betaalt, anders ben je niet verzekerd. Op het moment dat je het geld hebt overgemaakt, is de verzekering van kracht.   

Klaar? Feesten maar! 

Sluit de verzekering op tijd af. De verwerking ervan kost enkele dagen, dus wacht niet tot het laatste moment. De voorwaarden goed bekeken? De premie betaald? Dan kan het feest beginnen. Alaaf! 

Aanbevolen artikelen

Het gevaar van Li-ion accu's en de wetgeving die je moet kennen
5 tips om de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers te bevorderen
Zorg dat je SCIOS Scope 10-certificaat op orde is!

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.