Terugblik: Bovemij Bedrijfsboost “Bind je klanten, boost je omzet!”

Op dinsdagmiddag 4 april kwamen ruim 100 directeuren en eigenaren van auto-, fiets, camper- en caravanbedrijven uit heel Nederland samen op de eventlocatie Buitenplaats Kameryck in Woerden, voor de tweede editie van de Bovemij Bedrijfsboost. Er stond ons een uitdagende taak te wachten om het succes van de eerste editie te evenaren. Eventmarketeer Annemiek van den Eertwegh blikt terug. 

Annemiek begint enthousiast te vertellen: "Gisteravond stonden we nog bij de uitreiking van de Gouden Giraffe, genomineerd voor de Bedrijfsboost van 2022. En nu, één dag later, zijn we alweer bij de volgende editie! Helaas hebben we de Gouden Giraffe niet gewonnen, maar we hebben wel laten zien dat we een ijzersterke eventstrategie hebben die meedoet met de top van de eventwereld in Nederland. “ 

Thema: Bind je klanten, boost je omzet 

Deze keer draaide de Bedrijfsboost om het thema “Bind je klanten, boost je omzet”. Terugkerende klanten zijn namelijk van onschatbare waarde voor bedrijven. Onze gasten werden ondergedompeld in een compleet programma. In verschillende sleutelsessies kregen zij concrete tips en praktische handvatten, waarmee ze direct aan de slag kunnen in hun eigen bedrijf. Er waren twee rondes sleutelsessies, en bij elke ronde kon men kiezen uit vier verschillende boosts. Een mooie kans om de diepte in te gaan en te leren van experts uit het vak. 

Inspiratie in overvloed

"Prachtige, bruisende sessies waren het!”, vertelt Annemiek. “Enthousiaste klanten die tafellakens volschreven over cross-selling en upselling tijdens de Omzetboost, met kernwaarden shuffelden tijdens de Informatieboost, alle geheimen van e-mailmarketing aangereikt kregen in de Organisatieboost en best practices leerden van twee topondernemers in de Inspiratieboost. Heb je bijvoorbeeld ooit gedacht aan het bouwen van een hotelkamer in je showroom? Dat is pas een unieke toevoeging aan je customer journey!” 

De middag werd afgesloten door topspreker Olaf Vugts, voormalig COO bij De Efteling. Hij deelde zijn visie over hoe bedrijven meer omzet kunnen behalen uit bestaande klanten. Daarbij putte hij uit zijn 32 jaar ervaring bij De Efteling, met een inspirerende presentatie vol sprekende voorbeelden en pakkende anekdotes. 

We sloten uiteraard af met een gezellige borrel, hét moment om branchegenoten te ontmoeten en te spreken. 

Wederom een succes! 

Eventmarketeer Annemiek is blij met een wederom geslaagde editie van de Bovemij Bedrijfsboost en deelt een compliment van één van de gasten: "Interessante, leerzame sleutelsessies gericht op de mobiliteitsbranche. Alles was op en top verzorgd”. Kortom, het was een groot succes en een waardevol evenement voor iedereen die op zoek is naar manieren om hun mobiliteitsbedrijf te laten groeien. 

Benieuwd naar de sfeer van de Bedrijfsboost? Bekijk het fotoverslag of check de aftermovie hieronder:

Save the date: Bovemij Mobiliteitsfestival 13 juni 

Kun je niet wachten tot ons volgende event? Kom naar Mobifest, het Bovemij Mobiliteitsfestival, dat wij dit jaar op dinsdag 13 juni in de middag en avond organiseren. Houd deze datum dus alvast vrij in je agenda! 

Aanbevolen artikelen

Ziekteverzuim: Voorkomen én goed voorbereiden
Maak jouw autobedrijf klaar voor overname met voorraadfinanciering!
Zonnepanelen plaatsen? Hier moet je aan denken

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.