Patrick van Duijnhoven commercieel directeur

Onlangs maakten we bekend dat we de samenstelling van de Raad van Bestuur aanpasten om de organisatie slagvaardiger en wendbaarder te maken. Het aflopen van de termijn van vier jaar van Chief Commercial Officer Mas van Steenis was daarvoor een natuurlijk moment.

Van Steenis had bij Bovemij een dubbelrol. Hij was binnen de Raad van Bestuur verantwoordelijk voor de portefeuille commercie, maar had daarnaast ook een directeursrol waarin hij leidinggaf aan het MT van Commercie. Met de nieuwe samenstelling van de Raad van Bestuur hebben we die beide rollen van elkaar gescheiden.

CEO Hans Coffeng neemt de portefeuille commercie van Mas over, wat betekent dat hij commercieel eindverantwoordelijk is. Patrick van Duijnhoven stuurt als commercieel directeur de commerciële organisatie aan; het MT van Commercie rapporteert dan ook aan Patrick. Daarnaast blijft Patrick verantwoordelijk voor de relaties met automotive bedrijven.

Patrick van Duijnhoven is sinds september 2020 bij Bovemij in dienst als Directeur Key Accounts. Daarvoor was hij ruim 22 jaar werkzaam bij ABN AMRO.  

Aanbevolen artikelen

Het gevaar van Li-ion accu's en de wetgeving die je moet kennen
5 tips om de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers te bevorderen
Zorg dat je SCIOS Scope 10-certificaat op orde is!

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.