Ons Digital Mobility Platform is genomineerd voor de Computable Awards 2022!

En wel in de categorie Digitale Innovatie. Stem jij op ons? Lees hieronder meer over de nominatie, de awards en hoe je jouw stem kunt uitbrengen.

Het Digital Mobility Platform

Bij Bovemij helpen we mobiliteitsbedrijven succesvol ondernemen door mobiliteitsbedrijven persoonlijk en digitaal te verbinden met mobiliteitsconsumenten. Om dit te realiseren, startten we met onze digitale strategie waarbij we samen met onze partner TCS een nieuw digitaal mobiliteitsplatform creëren. Met dat platform kunnen we mobiliteitspartners verbinden met consumenten. Het Digital Mobility Platform is een B2B2C-oplossing waarmee we zowel diensten verlenen aan mobiliteitsbedrijven als aan de eindconsument. Het heeft een abonnementsmodel dat bestaande en nieuwe producten en diensten, ecosysteemspelers en partnerproposities combineert.

We werkten samen met TCS aan deze digitale innovatie om unieke, levensvatbare en haalbare businessproposities te creëren, sneller creatieve oplossingen te vinden en een cultuur van versnelde innovatie te bevorderen.

Computable Awards 2022

Met het Digital Mobility Platform zijn we genomineerd voor de Computable Awards 2022 in de categorie Digitale Innovatie. Een groep van 24 Computable-experts heeft de voordrachten beoordeeld. En op basis van dat oordeel heeft een vierkoppige jury tien innovaties genomineerd, waaronder dus ons platform.

Marcel van de Lustgraaf, Chief Digital Operations Officer bij Bovemij, over onze nominatie: “Deze nominatie is een mooie erkenning van de uitdagende en innovatieve digitale strategie die we uitrollen binnen Bovemij. Met ons B2B2C-platform maken we een directe, digitale verbinding tussen onze klanten en de eindconsument. Dat doen we door de koppeling te maken tussen viaBovemij.nl (B2B) en viaBOVAG.nl (B2C). En daardoor versterken we de branche.”

Breng je stem uit!

Naast het oordeel van de professionele vakjury, telt ook de publieksstem voor 50% mee in de einduitslag. Daarom hebben we jouw stem nodig! Via deze link kun je jouw stem uitbrengen. Stemmen kan tot en met zondag 11 september. Op 5 oktober worden de winnaars bekend gemaakt.

Bekijk hier de volledige nominatie op de website van Computable.

Aanbevolen artikelen

Ziekteverzuim: Voorkomen én goed voorbereiden
Maak jouw autobedrijf klaar voor overname met voorraadfinanciering!
Zonnepanelen plaatsen? Hier moet je aan denken

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.