Laat uw werknemers profiteren van de BOVAG Zorgpolis!

Dit artikel is een bewerkt artikel uit BOVAGKrant nummer 10, december 2021.

Het is weer tijd om de zorgpolis tegen het licht te houden. Nu premies van veel zorgaanbieders stijgen is de collectieve BOVAG Zorgpolis meer dan ooit een aantrekkelijke aanbieding voor uw werknemers en uzelf. De medewerkers van BOVAG Zorgpolis helpen u graag om uw werknemers hierover te informeren.

De BOVAG Zorgpolis is een zorgcollectief speciaal voor de mobiliteitsbranche. Bij deze collectieve zorgverzekering hebben uw medewerkers keuze uit drie aanbieders: Zilveren Kruis, OHRA en De Friesland. Drie betrouwbare verzekeraars met een uitstekende basisverzekering en een uitgebreid aanbod aanvullende pakketten, inclusief extra BOVAG-voordelen, zodat iedereen een passende dekking kan vinden.

Goed voor werknemers én voor u

Doordat we optimaal gebruik weten te maken van de dekkingen, worden uw werknemers bovendien extra snel geholpen. En dat betekent dat ze sneller terugkeren op de werkvloer. Goed voor u en uw medewerkers. Bovendien is de BOVAG Zorgpolis een manier om u als werkgever te onderscheiden, want door de hoge kortingen en extra BOVAG-dekkingen heeft u mooie secundaire arbeidsvoorwaarde in handen. Enkele voordelen op een rij:

  • uw werknemers krijgen maximaal 5% korting op de basisverzekering en tot wel 20% korting op aanvullende verzekeringen.

  • gezinsleden zijn meeverzekerd en iedereen wordt geaccepteerd

  • extra fysiotherapie, gezondheidsprogramma's en een healthcheck

Wij helpen u met uw zorgplicht

Inmiddels maken al meer dan 40.000 BOVAG-medewerkers en hun gezinsleden gebruik van het BOVAG-collectief. Laat uw medewerkers ook meeprofiteren en informeer uw medewerkers. Hiermee voldoet u aan uw zorgplicht als werkgever. De medewerkers van BOVAG Zorgpolis staan klaar om u daarbij te helpen. Zo stellen zij communicatiehulpmiddelen aan u beschikbaar zoals digitale voorbeeldbrieven, een digitale brochure, posters die u kunt ophangen in de kantine en papieren zorgpassen over de voordelen van de polis.

Voor het aanvragen van de communicatiehulpmiddelen kunt u contact opnemen met de zorgexperts van de BOVAG Zorgpolis. Zij zijn te bereiken via 088 1210201 of bovagzorgpolis@upiva.nl, en beantwoorden ook eventuele vragen. Voor meer informatie over de BOVAG Zorgpolis gaat u naar www.bovagzorgpolis.nl/werkgever.

Aanbevolen artikelen

Ziekteverzuim: Voorkomen én goed voorbereiden
Maak jouw autobedrijf klaar voor overname met voorraadfinanciering!
Zonnepanelen plaatsen? Hier moet je aan denken

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.