Bovemij investeert verder in cybersecurity

Om nog verder te komen op het gebied van informatiebeveiliging gaat Bovemij de samenwerking aan met Northwave, dat organisaties helpt om integraal hun informatieveiligheid en privacy-management op orde te houden.

Northwave zal voor Bovemij een aantal kritische securityprocessen gaan invullen waaronder 24/7 securitymonitoring om eventuele kwetsbaarheden tijdig te kunnen verhelpen. Ook zal het bedrijf Bovemij helpen bij het implementeren en beheren van eventuele beveiligingsoplossingen, zoals firewalls, antivirussoftware en intrusion detection systems. Tot slot zal Northwave ondersteuning bieden bij het verbeteren van de bewustwording van cybersecurity.

Marcel van de Lustgraaf: ‘We zijn erg blij dat we met Northwave gaan samenwerken. Het bedrijf heeft veel ervaring met het leveren van securitydiensten, ook binnen Nederland. We hebben er veel vertrouwen in dat Northwave ons gaat helpen om een nog hoger volwassenheidsniveau op het gebied van cybersecurity te gaan bereiken.’

Op de afbeelding van links boven naar rechts onder: Reinier Kernkamp (Bovemij), Roy Kirpestein (Bovemij), Roel Boers (Northwave), Pim Takkenberg (Northwave) en Marcel van de Lustgraaf (Bovemij)

Aanbevolen artikelen

Hoe zit het ook alweer met de groene kaart?
Onze klanten beoordelen Bovemij Voorraadfinanciering met een 8,7. Wanneer ga jij er mee aan de slag?
Voor de ondernemer die goed voor zijn personeel wil zorgen

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.