Bovemij en EV Database slaan handen ineen

RDC, onderdeel van Bovemij, en EV Database hebben hun handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst. Door deze samenwerking wordt de voertuiggegevensdatabase uitgebreid met specifieke kenmerken van elektrische voertuigen (EV) waardoor we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. 

Uitbereiding van EV-voertuiginformatie 

RDC beheert verschillende databronnen die gedetailleerde informatie bevatten over voertuigen. Als dataleverancier van Bovemij biedt RDC betrouwbare en complete informatie aan zowel mobiliteitsbedrijven als mobiliteitsconsumenten. 

Dankzij de samenwerking tussen RDC en EV Database wordt de voertuiginformatie nu uitgebreid met specifieke kenmerken van elektrische voertuigen. Denk bijvoorbeeld aan laadsnelheid, stekkertype, batterijspecificaties en de werkelijke actieradius van een elektrisch voertuig in verschillende omstandigheden. Hiermee kunnen bijvoorbeeld autoadvertenties vollediger en betrouwbaarder worden gemaakt en kunnen er op maat gemaakte autoverzekeringen worden ontwikkeld. 

Arne Brethouwer (medeoprichter EV Database): 

"Onze missie is om zoveel mogelijk mensen snel het juiste elektrische vervoermiddel aan te bieden. Dit doen we door een volledig onafhankelijke en gestructureerde database bij te houden met een breed scala aan informatie over alle elektrische voertuigen op de Nederlandse markt. Door deze nieuwe samenwerking kunnen we nog meer bijdragen aan de overgang naar duurzame mobiliteit. Klanten van RDC profiteren nu van onze unieke en betrouwbare EV-specifieke data, zonder dat hiervoor nieuwe koppelingen of losse integraties nodig zijn." 

Rishi Dokkum (directeur RDC):  

“Ik ben erg blij met de samenwerkingsovereenkomst met EV Database. Elektrische voertuigen zijn in aantal groeiend en here to stay. Door gemakkelijk toegang te bieden tot informatie over deze specifieke voertuigen (bijvoorbeeld via onze diensten VTS-XML en Automotive Dashboard), dragen wij samen bij aan een soepele overgang naar een mobiliteitssector die meer gericht is op elektrisch rijden." 

Aanbevolen artikelen

Hoe zit het ook alweer met de groene kaart?
Onze klanten beoordelen Bovemij Voorraadfinanciering met een 8,7. Wanneer ga jij er mee aan de slag?
Voor de ondernemer die goed voor zijn personeel wil zorgen

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.