Bovemij BedrijfsBoost voor autobedrijven - 29 maart: meld je nu aan!

The Future is Electric: de elektrische auto is bezig aan een opmars! Maar wat betekent dit nu voor jou als ondernemer? Is EV een bedreiging voor jouw bedrijf, of biedt het juist commerciële kansen? Dit en meer ga je ontdekken tijdens een gloednieuw evenement van Bovemij voor klanten met een autobedrijf: de Bovemij BedrijfsBoost op dinsdag 29 maart aanstaande. Zien wij jou dan ook in Woerden? Meld je nu aan! 

Er staat een prachtig programma klaar voor deze eerste Bovemij BedrijfsBoost. Zo komt autocoureur Tom Coronel zijn ervaringen als topsporter én ondernemer delen en neemt Jeroen Vertongen ons mee op ontdekkingsreis naar de (nabije) toekomst, waarin elektrische auto’s het straatbeeld steeds meer zullen gaan domineren.

Branchegenoten ontmoeten 

En natuurlijk is er tijdens de BedrijfsBoost ook voldoende ruimte om branchegenoten te ontmoeten en te spreken onder het genot van een hapje en een drankje. Dit wil je niet missen. Dus meld je snel aan, voordat alle stoelen gevuld zijn. 

Meld je aan! 

Ben jij er 29 maart ook bij? Aanmelden doe je via de aanmeldlink in de uitnodiging die je per mail hebt ontvangen. Kom je er niet uit? Meld je dan aan via je accountmanager. 

Aanbevolen artikelen

Het gevaar van Li-ion accu's en de wetgeving die je moet kennen
5 tips om de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers te bevorderen
Zorg dat je SCIOS Scope 10-certificaat op orde is!

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.