Alternative

Het is tijd voor de medewerkers APK!


Juist nu is het tijd om aandacht te besteden aan je medewerkers. Misschien werkt een gedeelte daarvan wel vanuit huis, op een andere vestiging of doet hij of zij werk wat hij anders niet doet. Ook de online benadering van je klanten vraagt om andere technieken en dus vaardigheden van je medewerkers. Natuurlijk zijn zij allemaal bereid om zich aan te passen of stappen extra te zetten voor het bedrijf. Dat doe je gewoon! Houd daarbij wel de persoonlijke aandacht voor je medewerker in de gaten.

Voor je medewerker verandert er ook veel en dat vraagt aanpassingsvermogen. Het is nu extra belangrijk om vinger aan de pols te houden en regelmatig te checken of jouw medewerker zich nog steeds prettig voelt bij wat hij of zij doet. Aandacht voor het functioneren van je medewerker, de (beoordelings-)gesprekken en een up-to-date functie- en/of taakomschrijving horen daar ook bij.

Gratis HR-scan

Natuurlijk ben je in de ban van het coronavirus en probeer je jouw bedrijf zo goed en kwaad als het kan, draaiende te houden. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom bieden wij jou, in samenwerking met Innovam, tot 15 mei 2020 een gratis HR-scan aan.

Dit werkt als volgt: één van de adviseurs van Innovam neemt telefonisch of online (bijvoorbeeld via Skype of Office365 Teams) contact met je op voor een uitgebreide inventarisatie. Tijdens dit gesprek komt de huidige stand van zaken aan de orde, bespreken jullie of je voldoet aan de (nieuwste) wet- en regelgeving en besteden jullie aandacht aan het functioneren en beoordelen van medewerkers. Na 35 vragen en ongeveer 40 minuten later is deze inventarisatie afgerond en ontvang je een uitgebreid rapport waarmee je inzicht krijgt in jouw HRM- bedrijfssituatie, inclusief tips en adviezen!

Wil je de HR scan afnemen? Ga dan naar https://www.innovam.nl/personeelsscan

Rechtshulp helpt je verder!

Is er daarna werk aan de winkel? Geen probleem, onze juristen kunnen je helpen met het actualiseren of opstellen van arbeidscontracten, het opstellen van een personeelsreglement voor in jouw personeelshandboek of privacy gerelateerde
onderwerpen. Ga voor meer informatie naar onze pagina Rechtshulp nodig? Wij helpen je verder!

Terug naar Samen vooruit!

Of stel je vraag via....
Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.

Roy
Accountmedewerker