Alternative

Op mijnOndernemersportaal kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week, al jouw verzekeringszaken online regelen, zoals het aan- en afmelden van kentekens en het melden van schade. Daarnaast vind je hier allerlei handige functionaliteiten, die ervoor zorgen dat je nog succesvoller kunt ondernemen.

Mobi-ID

Om in te loggen op mijnOndernemersportaal, heb je een Mobi-ID account nodig. Wij maken dit graag zo makkelijk mogelijk voor je. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is dit formulier invullen. Bij het ingaan van de polis ontvang je dan een e-mail vanuit Mobi-ID met daarin een zogenaamd 'koppelverzoek'. Doorloop de stappen in deze e-mail, dan heb je na het definitief opmaken van de polis toegang tot mijnOndernemersportaal. 

Let op: Vanwege de administratieve afhandeling kan het, gerekend vanaf de ingangsdatum van de polis, een week duren voordat je gebruik kunt maken van mijnOndernemersportaal.

Versturen
Wie is / wordt de Mobi-ID beheerder?
  
 

Bedrijf

 
Hierbij bevestig ik dat de aanstelling van de beheerder intern is overlegd en dat de directie/vestiginsmanager hiervoor een akkoord heeft gegeven.