Werknemers laten profiteren van de BOVAG Zorgpolis? Wij helpen je! 

Het is weer de tijd om de zorgpolis tegen het licht te houden. Nu premies van zorgaanbieders stijgen, mede door het wegvallen van de maximum vijf procent korting op de basisverzekering, is de collectieve BOVAG Zorgpolis meer dan ooit een aantrekkelijke aanbieding voor jouw medewerkers en jouzelf. De medewerkers van BOVAG Zorgpolis helpen je graag om jouw medewerkers hierover te informeren. 

De BOVAG Zorpolis is een zorgcollectief speciaal voor de mobiliteitsbranche. Bij deze collectieve zorgverzekering hebben jouw medewerkers de keuze uit drie aanbieders: Zilveren Kruis, OHRA en De Friesland. Drie betrouwbare verzekeraars met een uitstekende basisverzekering en een uitgebreid aanbod aanvullende pakketten, inclusief extra BOVAG-voordelen, zodat iedereen een passende dekking kan vinden. 

Doordat we optimaal gebruik weten te maken van de dekkingen, worden jouw medewerkers bovendien extra snel geholpen. En dat betekent dat ze sneller terugkeren op de werkvloer. Goed voor jou en jouw medewerkers. Bovendien is de BOVAG Zorgpolis een manier om jou als werkgever te onderscheiden, want door de hoge kortingen en extra BOVAG-dekkingen heb je mooie secundaire arbeidsvoorwaarden in handen. 

Wij helpen je met je zorgplicht  

Inmiddels maken al meer dan 40.000 BOVAG-medewerkers en hun gezinsleden gebruik van het BOVAG-collectief. Laat jouw medewerkers ook meeprofiteren en zorg dat je jouw medewerkers  informeert. Hiermee voldoe je aan je zorgplicht als werkgever. De medewerkers van BOVAG Zorgpolis staat klaar om je daarbij te helpen. Zo stellen zij communicatiehulpmiddelen aan jou beschikbaar zoals digitale voorbeeldbrieven, een digitale brochure, posters die je kunt ophangen in de kantine en papieren zorgpassen over de voordelen van de polis. 

Voor het aanvragen van deze communicatiehulpmiddelen kun je contact opnemen met de zorgexperts van de BOVAG Zorgpolis. Zij zijn te bereiken via bovagzorgpolis@upiva.nl of 088 121 02 01 en beantwoorden ook eventuele vragen.  

Jouw medewerkers krijgen tot wel twintig procent korting op aanvullende verzekeringen. Gezinsleden zijn meeverzekerd en iedereen wordt geaccepteerd. Omdat je BOVAG-lid bent, krijgen jouw medewerkers en hun gezinsleden nog meer voordelen zoals extra fysiotherapie, gezondheidsprogramma’s en een health-check. Zo besparen jouw medewerkers en hun gezinnen flink op hun zorgverzekering. Zijn jouw medewerkers al verzekerd bij een van deze zorgverzekeraars? Dan kunnen zij hun polis eenvoudig omzetten en direct genieten van meer dekking en hogere kortingen. 

Meer informatie 

Voor meer informatie over de BOVAG Zorgpolis, ga je naar www.bovagzorgpolis.nl/werkgever.   

Dit is een bewerkte versie van een artikel dat eerder in de BOVAGKrant verscheen. 

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.