We nodigen je graag uit voor ons Cyber Event

Bovemij Cyber Event

Op dinsdag 12 maart 2019 organiseren wij het Bovemij Cyber Event in Nijmegen. Hier hoor en ervaar je alles over cyberrisico’s en hoe het jou en jouw bedrijf kan raken. Test bijvoorbeeld jouw kennis over cybercrime. Ervaar zelf hoe het is om gehackt te worden. Kom erachter wat phishing is en hoe je je hiertegen kunt wapenen. Of kom meer te weten over privacy & security.

We trappen het Cyber Event af met keynote spreker Edwin van Andel, CEO van Zerocopter en zelf een van de bekendste hackers van ons land. Hij vertelt in zijn keynote met een flinke dosis humor over de rol die hackers kunnen spelen bij het beschermen van bedrijfs- en klantinformatie.

Onder leiding van BuzzMasters word je op een interactieve manier betrokken bij het programma. Een panel van experts behandelen een aantal stellingen over de digitale wereld en de daarbij behorende risico's waar we mee te maken hebben. De BuzzMaster betrekt de zaal interactief bij de stellingen en peilt de algemene mening van de zaal over bepaalde vragen.

Kies zelf welke workshops je volgt

Deze interactieve middag kun je zelf samenstellen. Je kiest namelijk zelf welke 2 workshops je wilt volgen. We hebben 5 inspirerende workshops geregeld waar je een keuze uit kan maken:

Even een dag offline werken, kan dat nog wel?
Nieuwe technologische ontwikkelingen stellen ons in staat tot het doen van nieuwe en mooie zaken. Helaas weten criminelen ook steeds vaker ‘handig’ gebruik te maken van die technologieën en bedenken zij manieren om bedrijven en organisaties dwars te zitten of zelfs af te persen. Welke processen in jouw bedrijf of organisatie zijn cruciaal voor de bedrijfsvoering?  Beschik je over voldoende kennis om deze processen adequaat te beveiligen en om dreigingen het hoofd te bieden?

Management Game Cyberaanval
Ben je voorbereid op een hack? We simuleren een echte cyberaanval op een organisatie waarin jij werkt. In deze managementgame word je uitgedaagd om snel cruciale beslissingen te nemen die bij een cyberaanval komen kijken. Kan jij de druk aan?

AVG Spel
Privacy & security zijn ingewikkelde onderwerpen. Hoe gaat jullie organisatie om met gegevens? En hoe kun je risico's minimaliseren? In dit spannende spel geven we een flinke boost aan de bewustwording en het belang van de bescherming van persoonsgegevens. Veel eyeopeners en begrijpelijk voor iedereen!

De Phishclub (volgeboekt!)
Phishing is een veel voorkomende vorm van cybercriminaliteit. Hoe kwetsbaar ben je voor phishing en hoe kan je jouw organisatie hiertegen wapenen? Je leert er alles over in deze interactieve workshop! 

ICT Scan (volgeboekt!)
Cyberrisico’s? Daar heb ik mijn ICT man voor! Opvallend is dat de meerderheid van de ondernemers denken dat hun ICT’ers voor voldoende digitale veiligheid zorgen. Terecht of onterecht? Deze workshop laat zien hoe management samen met ICT kan werken aan het vergroten van de digitale veiligheid binnen je bedrijf.

Ja, daar wil ik bij zijn!

Enthousiast geworden? Meld je dan aan met de knop hieronder. Dan ontvang je van ons een persoonlijke link waarmee je je kunt aanmelden voor het event. Doe dit wel snel, dan weet je zeker dat we nog een plekje voor jou hebben. Er zijn namelijk maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit gratis event. Een collega meenemen? Geen probleem?

Ik meld me aan

Programma

13.15 uur - 13.45 uur Registratie & ontvangt met koffie en thee
13.45 uur - 15.00 uur Plenair deel 1
15.00 uur - 15.15 uur Korte pauze
15.15 uur - 16.00 uur Workshop ronde 1
16.00 uur - 16.30 uur Pauze
16.30 uur - 17.15 uur Workshop ronde 2
17.15 uur - 17.30 uur Korte pauze
17.30 uur - 18.00 uur Plenair deel 2 & afsluiting
18.00 uur - 19.00 uur Borrel met een hapje

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.