viaBOVAG.nl nu ook voor fietsbedrijven!

Twee jaar geleden begonnen als occasionwebsite groeit viaBOVAG.nl steeds meer uit tot een mobiliteitsportaal. Nadat eerder dit jaar de gebruikte en nieuwe auto’s gezelschap kregen van motorfietsen, worden nu fietsen toegevoegd aan het assortiment. Dat helpt BOVAG-fietsondernemers om versneld hun voorraad ingeruilde e-bikes aan de man te brengen.

In slechts twee jaar tijd is viaBOVAG.nl uitgegroeid tot een speler om rekening mee te houden, met maandelijks maar liefst 1 miljoen websitebezoeken en 100.000 advertenties van in totaal 2.250 BOVAG-bedrijven. ViaBOVAG.nl biedt nu ook fietsondernemers de mogelijkheid daarvan te profiteren. En van de collectieve kracht van de BOVAG-naam. 

BOVAG-zekerheden

Net als de auto’s en motoren, zijn de fietsen op viaBOVAG.nl voorzien van de nodige BOVAG-zekerheden. Het zijn de kenmerken die viaBOVAG.nl tot een uniek platform maken waar de consument bewezen warm voor loopt. Zo hebben de fietsen op viaBOVAG.nl stuk voor stuk zes maanden BOVAG Garantie, veertien dagen BOVAG Omruilgarantie, en een afleverbeurt en 40-puntencheck die voldoen de eisen van BOVAG. Natuurlijk hebben alle fietsen een gegarandeerde all-in prijs en zijn ze afkomstig van een betrouwbare aanbieders. ViaBOVAG.nl is immers alleen voor BOVAG-leden toegankelijk.

Kassasysteem

BOVAG-leden kunnen hun voorraad eenvoudig aan viaBOVAG.nl koppelen via hun kassasysteem. Twee kassasystemen zijn inmiddels aangesloten. De rest volgt zo spoedig mogelijk. Uit de praktijk van auto- en motorbedrijven blijkt dat viaBOVAG.nl relatief veel serieus geïnteresseerden klanten oplevert, oftewel kwalitatief hoogwaardige leads. Daarmee kunnen BOVAG-fietsbedrijven de omloopsnelheid van hun voorraad flink verhogen. De fietsafdeling van viaBOVAG.nl staat aan ‘de achterkant’ sinds enkele dagen open voor fietsbedrijven. De bèta-versie van de ‘voorkant’, voor klanten, is sinds gisteren (19 mei 2020) live.

Zekerheden

ViaBOVAG.nl hanteert enkele voorwaarden voor adverteren op de site om het sterke BOVAG-merk te beschermen en de unieke positie als kwaliteitswebsite te waarborgen. Zo moeten de fietsen voldoen aan genoemde BOVAG-zekerheden. Daarnaast is de ondergrens van gebruikte fietsen op viaBOVAG.nl 250 euro. BOVAG Garantie is immers verplicht voor fietsen boven de 250 euro. Het aanbod is direct uit voorraad leverbaar (dus geen nieuwe fietsen die nog besteld moeten worden). En de advertenties zijn altijd voorzien van foto’s en ingevulde specificaties.

Voorkeur

Uit onderzoek blijkt dat de zekerheden van viaBOVAG.nl aanslaan. Van alle consumenten die viaBOVAG.nl kennen én een tweedehands auto of motor willen kopen, doet een kwart dat bovendien het liefst op viaBOVAG.nl. Dat voorkeurspercentage is hoger dan op elke andere occasionwebsite.

Stap ook in!

ViaBOVAG.nl is pas een succes als jij als ondernemer succes hebt. Daarom mag je het eerste half jaar vrijblijvend gebruik maken van viaBOVAG.nl. Daarna ontvang je een aanbod om de proefperiode om te zetten in een abonnement. Op dat moment beslis jij of je wilt blijven adverteren. Stap ook in en adverteer kosteloos tot 1 januari 2021! 

Start met adverteren

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.