Met trots presenteren wij onze nieuwe website!

Vandaag lanceren we onze nieuwe website. Onze oude website was inmiddels 6 jaar oud en in de tussentijd is er een hoop veranderd, zowel in de online wereld als binnen onze organisatie. Tijd dus voor een nieuwe website!

Op onze nieuwe website vind je niet alleen relevante informatie voor jouw bedrijf, maar bijvoorbeeld ook verhalen van onze klanten en handige preventietips. Zo sluit onze nieuwe website nog beter aan bij onze missie: ondernemers in de mobiliteitsbranche helpen
succesvol te ondernemen!

De grootste veranderingen op een rijtje:

  • Nieuwe uitstraling. Onze nieuwe website heeft een frisse uitstraling gekregen, die volledig aansluit bij onze huisstijl. Fotografie speelt hierbij een belangrijke rol, waarbij een hoofdrol is weggelegd voor onze medewerkers en onze klanten.
  • Nieuw menu. Het nieuwe menu (onder de knop ‘menu’ bovenaan de pagina) geeft in 1 oogopslag de belangrijkste onderdelen van de website weer.
  • Meer contactmogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat bezoekers op verschillende manieren contact met ons kunnen opnemen. Bezoekers kunnen daarom vanaf nu via verschillende kanalen contact met ons opnemen: zowel telefonisch als via e-mail, maar bijvoorbeeld ook via Whatsapp. En uiteraard via onze social media kanalen Facebook en Twitter.
  • Relevante informatie per bedrijfstype. De nieuwe website is nog meer toegespitst op het type bedrijf van de bezoeker. We vinden het namelijk belangrijk om alleen relevante informatie te tonen, informatie waar de bezoeker ook echt iets aan heeft dus. Als je op de homepage aangeeft welk type bedrijf je hebt, dan krijg je jouw bedrijfstype pagina te zien. Met alle relevante informatie voor jouw bedrijfstype!

We blijven doorontwikkelen

Een website is natuurlijk nooit af. De komende tijd zullen we steeds weer nieuwe informatie op de website plaatsen. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven!

Heb je nog tips op opmerkingen?

Uiteraard horen we graag wat je onze nieuwe website vindt. Mis je nog informatie of heb je nog tips voor ons? Laat het ons dan weten via ons feedbackformulier.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.