Jaco Remijn en Corinne Weeda-Hoogstad treden toe tot RvC

Tijdens twee buitengewone vergaderingen van aandeelhouders van Bovemij NV op 5 juni en 16 juli zijn twee nieuwe leden van de Raad van Commissarissen (RvC) van Bovemij NV benoemd: Jaco Remijn en Corinne Weeda-Hoogstad. Beiden voor een periode van vier jaar met de mogelijkheid voor herbenoeming.

Met de benoeming van Jaco Remijn en Corinne Weeda is het RvC-team van Bovemij NV compleet. De RvC bestaat naast Remijn en Weeda uit voorzitter Gerlach Cerfontaine, Arjen Dorland en Norbert van den Eijnden.

Jaco Remijn is geworven als RvC-lid met een BOVAG-profiel. Remijn is sinds 1994 Algemeen Directeur van Broekhuis BV en heeft dan ook jarenlange ervaring in de mobiliteitsbranche. Hij kent de dynamiek van de sector in al zijn facetten, heeft veel pragmatische kennis van en een nuchtere kijk op de branche.

Corinne Weeda is geworven als RvC-lid met een financieel profiel. Ze is sinds 2019 CFO van International Card Services (ICS) en was daarvoor Directeur Reporting bij Achmea. Weeda is een ervaren bestuurder op het gebied van financiën en risicomanagement.

René Leander (CEO van Bovemij): ‘We zijn zeer verheugd met de komst van Jaco Remijn en Corinne Weeda. De Raad van Commissarissen is met hun benoeming nu op volle sterkte. Bovemij werkt samen met BOVAG aan een ambitieuze platformstrategie om de branche ook digitaal optimaal te ondersteunen. We heten Jaco en Corinne welkom bij Bovemij en wensen hen veel succes.’

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.