"Iedere dag met plezier naar je werk gaan: dat gunnen wij iedereen!"

Wie ’s avonds het Takenhofplein passeert, signaleert onvermijdelijk het groenblauwe logo en de gekleurde ledlijnen op de drie panden van Bovemij. Hier werken vijfhonderd van de zevenhonderd medewerkers. Ondanks de grootte van de organisatie is het vooral een warme club met veel aandacht voor medewerkers en klanten, vertelt corporate communicatieadviseur Joris van Meel. “Onze belangrijkste kernwaarde is de persoonlijke aanpak: je wordt hier echt gezien en gewaardeerd.”

Sterke groei

Bovemij is de financieel dienstverlener van de mobiliteitsbranche, opgericht door de BOVAG. Joris: “We helpen bedrijven in deze branche succesvol te ondernemen met onze verzekeringen, financieringen en data. De afgelopen tien jaar zijn we gigantisch gegroeid doordat we onze dienstverlening hebben verbreed.” Corporate recruiter Annelieke de Vries: “Dat zorgt voor vacatures. We groeien sterk en zijn daarom altijd op zoek naar goede, gemotiveerde mensen.”

Eigen initiatief

Het helpt natuurlijk mee als je een passie voor mobiliteit hebt, maar dat is niet noodzakelijk voor werknemers van Bovemij. “Als persoon moet je vooral passen bij een organisatie die in ontwikkeling is”, zegt Annelieke. “Dat houdt in dat je proactief, initiatiefrijk en enthousiast bent.” Joris: “Je moet bereid zijn om verder te kijken dan je eigen werk.”

Waarde toevoegen

Annelieke en Joris benadrukken het plezier waarmee ze zelf bij Bovemij werken. “Ik heb hier mijn eigen functie kunnen creëren”, vertelt Joris. “Ik voeg waarde toe en doe ertoe. Ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk en dat gun ik iedereen.” Annelieke besluit: “Bovemij kijkt naar wie je bent en geeft je de ruimte om te groeien.”

Kijk op www.werkenbijbovemij.nl voor meer informatie én de huidige vacatures.  

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

2
3
4
Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.