Bovemijanen in foute kersttrui doneren 7500 euro aan Stichting Ambulance Wens!

13 december was voor de medewerkers van Bovemij niet alleen de dag van hun winterse medewerkersbijeenkomst Kerstivemij, maar ook van de Bovemij Foute Kersttruiendag. Het mooiste: voor elke medewerker die een foute kersttrui aan zou trekken, maakte de financieel en datadienstverlener van de mobiliteitsbranche 10 euro over aan Stichting Ambulance Wens! 

Stichting Ambulance Wens is een groep van 270 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van immobiele terminale patiënten. Ze maken daarvoor gebruik van speciaal ontwikkelde ambulances. Nog 1 keer naar Texel. Nog 1 keer naar de Nachtwacht. Nog 1 keer naar André Rieu. Nog 1 keer naar de zee. In totaal heeft de stichting al 11820 wensen in vervulling gebracht. En wij van Bovemij zagen dat immense aantal nog graag verder groeien! 

Coen Post, lid van de Raad van Bestuur van Bovemij, reikte de cheque met veel plezier uit: 'We hebben een inschatting gemaakt van het totaal aantal medewerkers dat vandaag een foute kersttrui aan had en dat aantal iets naar boven afgerond tot 750. Dat aantal maal een tientje maakte dat we de Stichting Ambulance Wens in totaal 7500 euro zullen overmaken!'  Twee vrijwilligers van de Stichting Ambulance Wens namen de cheque dankbaar in ontvangst.

Coen Post (links) reikt de cheque uit aan Stichting Ambulance Wens


Daarnaast organiseerden twee medewerkers nog een eigen inzamelingsactie voor de stichting. In ruil voor een forse donatie van alle collega's zouden de dames met een kerstboom op hun hoofd naar Kerstivemij komen. Aldus geschiedde! Vol enthousiasme overhandigden zij hun opgehaalde geld.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.