Ageeth Bakker en Mas van Steenis nieuwe CFRO en CCO

De Raad van Commissarissen van Bovemij benoemt op korte termijn twee nieuwe leden van de Raad van Bestuur. Op 1 november 2019 begint Ageeth Bakker als Chief Financial & Risk Officer (CFRO). Op 16 september al start Mas van Steenis als Chief Commercial Officer (CCO). Beide benoemingen vinden plaats onder voorbehoud van goedkeuring door de DNB en een positieve advisering door de Ondernemingsraad.

Ageeth Bakker (CFRO)

Ageeth Bakker is een ervaren finance & risk-professional. De eerste acht jaar van haar carrière werkte ze als accountant bij KPMG. Daarna stapte Ageeth over naar Achmea, waar zij onder andere Financieel Directeur van Avéro Achmea en later Directeur Financiën, Risico en Ketenmanagement van Centraal Beheer Achmea was. De afgelopen twee jaar was Ageeth directievoorzitter van Centramed, een Onderlinge Waarborgmaatschappij gespecialiseerd in medische aansprakelijkheid. In al haar functies werd Ageeth bewonderd om haar sterke drive en focus op mensen. Het kenmerkt haar dat ze voortdurend op zoek is naar verbeterpotentieel.

Ageeth Bakker: ‘Ik vind het mooi om in mijn werk vanuit financieel perspectief een bijdrage te leveren aan de strategie van de onderneming. Niet vanuit de vraag wat er allemaal niet kan, maar juist kijkend naar wat er wél kan. De dynamische omgeving waar Bovemij zich in bevindt – met een branche die sterk aan het veranderen is - spreekt me erg aan. Ik draag dan ook graag bij aan de vraag hoe we elkaar binnen de mobiliteitsbranche kunnen versterken.’

Mas van Steenis (CCO)

Mas van Steenis is een zeer ervaren directeur die de automotive sector, en in het bijzonder de financiële en leasekant daarvan, door en door kent. Zo werkte hij bij Volkswagen Pon Financial Services, Renault Credit International en Business Lease, waar hij (commerciële) management- en directiefuncties bekleedde. Mas is een strategisch denker en een energieke directeur die wij in staat achten onze commerciële organisatie te professionaliseren en Bovemij verder te laten groeien op een hedendaagse wijze die past bij onze strategische ambities.

Mas van Steenis: ‘Bovemij is een prachtig bedrijf met een rijke en succesvolle historie. De transitie naar het aanbieden van bredere en gecombineerde mobiliteitsoplossingen met verzekeringen, financieringen en data is een stevige uitdaging. Het ontwikkelen van nieuwe concepten heeft altijd mijn interesse gehad en ik ga dan ook met veel plezier deze uitdaging aan. Ik zie daarnaast uit naar een nog sterkere samenwerking met stakeholders als BOVAG, haar leden en de overige relaties.’

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

2
3
4
Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.