Alternative

Waarom je bij Bovemij zou moeten willen werken?

Omdat we een missie hebben! En omdat we een succesvolle club zijn met leuke mensen en uitdagend werk!

Het gaat goed met ons. We zijn winstgevend en groeiend. En die trend hopen we nog wel even vast te houden. Dat gaat niet vanzelf; daar moeten we hard voor werken.

Door al de verschillende werkzaamheden die binnen ons bedrijf gedaan worden, is de Bovemij-medewerker niet gemakkelijk in een hokje te plaatsen. Maar samen hebben we één gemeenschappelijk doel: elke dag proberen we onze klanten nog blijer met ons te laten zijn dan de dag ervoor. Help je ons mee?

Een kijkje in de keuken van Bovemij!

Hoe trots ben jij op Bovemij?
8.2
Zou jij Bovemij aanraden als werkgever?
8.3
De uitslagen van ons laatste medewerkersonderzoek!

Onze medewerkers aan het woord

Bekijk hier alle verhalen van onze medewerkers.

Onze beloften aan jou!

We zoeken mensen die ons verder kunnen helpen. Die begaan zijn met elkaar. En we doen er alles aan om daarvoor de juiste werkomgeving te creëren!
Je krijgt bij ons veel kansen

We hebben veel verschillende disciplines in huis en dus ook veel carrièrepaden. Dat brengt met zich mee dat veel mensen lang bij Bovemij blijven, vaak in verschillende functies.

Je bouwt mee aan onze organisatie

We zijn een bedrijf in ontwikkeling; elke dag weer verbeteren we ons. Wat jij doet, heeft dus direct invloed. Je krijgt echt eer van je werk.  

Je wordt gezien, je doet ertoe!

Je krijgt de vrijheid om je werk inhoudelijk vorm te geven; ondernemerschap wordt daarbij erg gewaardeerd. Het helpt dat onze organisatie zich kenmerkt door haar laagdrempeligheid; echt iedereen is benaderbaar.

Of stel je vraag via...

Heb je een vraag?

Neem dan contact met mij op.

Bibi Verberk
Corporate recruiter