Alternative

Waarom je bij Bovemij zou moeten willen werken?

Omdat we een bedrijf in beweging zijn. Waren we ooit alleen de bedrijfsmatig verzekeraar van BOVAG, binnen afzienbare tijd zal ons mobiliteitsplatform viaBOVAG.nl onze basis vormen.

Onze missie: mobiliteitsbedrijven helpen succesvol te ondernemen! We staan in de vooruit: ons bedrijf ontwikkelt zich elke dag verder.

Meer dan ooit vraagt de mobiliteitsbranche om vooruitdenkers en -doeners. Mensen met kennis van zaken, maar vooral met de juiste mentaliteit. De mentaliteit om zichzelf, onze klanten, de mobiliteitsbranche én Bovemij vooruit te brengen!  
Sta jij in de vooruit?

Bovemij zoekt vooruitdenkers en -doeners!

Hoe trots ben jij op Bovemij?
8.2
Zou jij Bovemij aanraden als werkgever?
8.3
De uitslagen van ons laatste medewerkersonderzoek!

Onze medewerkers aan het woord

Bekijk hier alle verhalen van onze medewerkers.

Onze beloften aan jou!

We zoeken mensen die ons verder kunnen helpen. Die begaan zijn met elkaar. En we doen er alles aan om daarvoor de juiste werkomgeving te creëren!
Je krijgt bij ons veel kansen

We hebben veel verschillende disciplines in huis en dus ook veel carrièrepaden. Dat brengt met zich mee dat veel mensen lang bij Bovemij blijven, vaak in verschillende functies.

Je bouwt mee aan onze organisatie

We zijn een bedrijf in ontwikkeling; elke dag weer verbeteren we ons. Wat jij doet, heeft dus direct invloed. Je krijgt echt eer van je werk.  

Je wordt gezien, je doet ertoe!

Je krijgt de vrijheid om je werk inhoudelijk vorm te geven; ondernemerschap wordt daarbij erg gewaardeerd. Het helpt dat onze organisatie zich kenmerkt door haar laagdrempeligheid; echt iedereen is benaderbaar.

Of stel je vraag via...

Heb je een vraag?

Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.

Bibi Verberk
Corporate recruiter