Beperking van uw administratieve rompslomp
Naadloze aansluiting op de cao
Maandelijkse uitkeringen

Uw onderneming financieel gezond ondanks zieke werknemers
Uw medewerkers vormen financieel en functioneel het grootste werkkapitaal van uw onderneming. Zolang ze niet ziek zijn tenminste. Want ziekteverzuim kan van grote invloed zijn op de continuïteit van uw onderneming. Gelukkig kunt u zich met de Ziekteverzuimverzekering van Bovemij optimaal beschermen tegen de kosten van verzuim. Uiteraard op gunstige voorwaarden en tegen een scherpe premie.

Wat kost een zieke werknemer eigenlijk?
Een zieke werknemer kan voor u behoorlijk in de papieren lopen. Want hoe kort of lang een werknemer ook ziek is: u moet altijd verplicht tot minimaal twee jaar lang het loon doorbetalen. Maar u heeft ook vervanging nodig en dat betekent dus twee keer loon betalen voor het werk van één persoon. Daarnaast bent u volledig verantwoordelijk voor ziekteverzuimbegeleiding en re-integratie van zieke werknemers. Houdt u zich niet aan deze verplichting dan volgen er zelfs financiële sancties.

Aanzienlijke voordelen
Vanuit onze 50-jarige ervaring op het gebied van verzekeringen en ziekteverzuim, hebben we een buitengewoon gunstige oplossing voor u ontwikkeld. Het resultaat is een ziekteverzuimverzekering die naadloos aansluit op de geldende cao, zodat u automatisch volledig cao-proof bent. En dat tegen een premie die 10% lager ligt dan bij uw huidige verzekeraar (met een bodempremie). Daarnaast kunt u uw werkgeverslasten meeverzekeren door een aanvullende dekking van 20% te kiezen. Op deze manier heeft u ook uw doorlopende werkgeverslasten afgedekt.

Veel minder administratieve rompslomp
Onze Ziekteverzuimverzekering zorgt direct én indirect voor een flinke kostenbesparing, want ook uw administratieve rompslomp slinkt aanzienlijk! Zo geeft u één keer de werknemers- en salarisgegevens door voor pensioen, ziekteverzuimverzekering en eventuele andere inkomensverzekeringen. De mutaties die u doorgeeft worden direct verwerkt op de volgende factuur, dus is er geen verrekening achteraf. Bovendien vinden de uitkeringen maandelijks plaats.

Arbodienstverlening
In aansluiting op de ziekteverzuimverzekering kunt u een complete verzuimbegeleiding in een full service pakket afsluiten. Bovemij heeft hiervoor, in samenwerking met BOVAG, een arbodienstverlening speciaal voor ondernemers in de mobiliteitsbranche ontwikkelt. Het betreft een ziekteverzuimloket, dat gebruik maakt van een gecertificeerde arbodienst, genaamd De Arbodienst. Hiermee voldoet u aan alle wettelijke verplichtingen, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Meer weten?
Plan direct een afspraak met een van onze adviseurs. 

Veelgestelde vragen