Aantrekkelijke kortingen op de basisverzekering en aanvullende verzekeringen
Keuze uit twee vertrouwende zorgverzekeraars
Speciaal voor de branche
Ziektekostenverzekering voor truckbedrijven

Optimale dekking en lage premies met de BOVAG Zorgpolis
Iedereen van 18 jaar en ouder moet zich verzekeren tegen ziektekosten. Dat kan via een verplichte basisverzekering en eventueel een vrijwillige aanvullende verzekering en/of een tandartsverzekering. Met de BOVAG Zorgpolis biedt Bovemij u een ziektekostenverzekering die perfect bij u en uw werknemers en hun gezinsleden past.

Specifiek voor uw en onze branche
Via de BOVAG Zorgpolis kan iedereen in de branche profiteren van dé unieke collectieve zorgverzekering van BOVAG. Ook u en uw werknemers zijn zo uitstekend verzekerd voor veel voorkomende behandelingen in de branche tegen een extra lage premie! Want we hebben hoge kortingen weten te bedingen bij drie gerenommeerde zorgverzekeraars: Zilveren Kruis Achmea, OHRA en De Friesland Zorgverzekeraar. We garanderen acceptatie zonder medische vragenlijst (met uitzondering van de meest uitgebreide tandartsverzekeringen). Zo houden we de duurder wordende zorg voor u en uw werknemers betaalbaar!

De BOVAG Pluspolis
Kiest u  voor een aanvullende verzekering van Zilveren Kruis Achmea, dan krijgt u gratis de BOVAG Pluspolis. Daarmee geniet u van extra diensten én vergoedingen (ook voor alle gezinsleden) voor fysiotherapie, brillen en/of contactlenzen en een Healthcheck. Zie voor de details het vergoedingenoverzicht op de website www.bovagzorgpolis.nl.

Wanneer kun je overstappen naar de BOVAG Zorgpolis?
Indien een werknemer via een werkgeverscollectief verzekerd is, kan deze werknemer per indiensttredingsdatum overstappen. Dit kan alleen als de werknemer binnen 30 dagen na indiensttreding de oude zorgverzekering opzegt. Voor alle overige situaties is het mogelijk om per 1 januari van ieder jaar de overstap te maken naar de BOVAG Zorgpolis. Dit is snel en eenvoudig te regelen, zeker met de gratis opzegservice.

Meer weten?
Kijk op www.bovagzorgpolis.nl of bel (088) 121 0201. Wij helpen u graag!

Veelgestelde vragen