In tegenstelling tot de meeste andere verzekeraars van garagepolissen verzekeren wij uw motorrijtuigen op separate polissen. Per object sluit de dekking naadloos aan. Personenauto's, lichte en zware categorie bedrijfswagens, terreintrekkers, getrokken materieel, werkmaterieel kennen hun eigen variaties. Objecten voor verhuur, leasing, eigen gebruik en demo's zijn hierdoor altijd voorzien van de juiste dekking. Leasing- en verhuurobjecten worden voorzien van een passende dekking met de daarbij behorende clausules op gebied van o.a. boekwaarde/financiering.

Verduistering van een verhuurd object kan vervelend uitpakken. Wij kennen dit risico en bieden dekking! Tevens helpen wij u graag in het beginstadium met een algehele controle op uw verhuurvoorwaarden. Rijden objecten met lading of is er noodzaak voor een hogere dekking door het vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR), dan wordt dit op de juiste wijze verzekerd en krijgt men geen teleurstellingen achteraf.

Voor mobiele werkplaatsen, serviceauto's of trucks voor uitzonderlijk gebruik bieden wij een topdekking. Premies verschillen in een vaste afkoop premie per object of gebaseerd op het no-claim stelsel.
Voor de FH en OA handelaarskentekens bieden wij als speciale mogelijkheid een wisselclausule. Uitzonderlijke objecten welke een hoge waarde vertegenwoordigen als een mobiele grondsondeermachines, een 8x8 aangedreven kraanwagen, speciale weg- of waterbouwvoertuigen die u onderhanden krijgt, zijn dan altijd voorzien van een sluitende dekking.