In de halve eeuw die we nu bestaan, zijn wij een echte partner van de branche geworden; de wereld van mobiliteit kennen wij als geen ander. We kennen jullie wereld én de uitdagingen waar jullie voor staan. En natuurlijk verstaan we ook ons vak. Die combinatie maakt dat u bij ons aan het juiste adres bent.

De voordelen van de Bovemij Garageverzekering

  • Niet aangemeld is toch verzekerd. Komt het door de drukte van alledag onverhoopt eens voor dat u een kenteken vergeet aan te melden, dan is het motorrijtuig toch verzekerd.

  • Snel en eenvoudig online schade melden via Mijn Bovemij.

  • Schadeverloopkorting per rubriek. Schade op een van de andere rubrieken heeft geen invloed op de korting die verleend is op andere rubrieken.

  • Geen naverrekening van premie. U komt achteraf dus niet voor verrassingen te staan.

  • Geen eigen risico per motorijtuig. Bij de handelsvoorraadverzekering geldt een eigen risico per gebeurtenis.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer (024) 751 21 20.

Samen vooruit!

U kunt niet alleen bij ons terecht voor een uitstekende garagepolis. Wij helpen bedrijven in de mobiliteitsbranche bij al hun verzekeringen, financieringen en rechtshulp. Onze missie: onze klanten nóg succesvoller laten ondernemen.

We hebben ons de afgelopen 50 jaar sterk ontwikkeld. Toch zijn we in de kern hetzelfde gebleven. Wij zijn een nichespeler met kennis van zaken die onze klanten heldere oplossingen biedt en dat doet met een persoonlijke aanpak. Dat zit gewoon in ons, dat is wie we zijn.

Als onderdeel van BOVAG bestaan wij vóór en dóór de mobiliteitsbranche. Anders dan andere partijen vinden wij het dan ook belangrijk om de branche sterk te houden. Wij doen dat door het geld dat bij ons binnenkomt zoveel mogelijk binnen de branche te houden. Denk aan onze schade-uitkeringen, de vergoedingen die we onze klanten uitkeren voor het verkopen van onze consumentenproducten en het dividend voor onze aandeelhouders.

Bovemij. Samen vooruit!

 

Daarom verzekeren bij Bovemij

Als onderdeel van BOVAG zijn we volledig op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in de mobiliteitsbranche en kennen we de specifieke situatie van onze klanten als geen ander.

Op basis van ruim 50 jaar verzekeringsexpertise bieden we een totaalpakket aan verzekeringen. Bij Bovemij krijgt u altijd de beste verzekeringsoplossingen.
 

  • Jan van Veen: "Met Bovemij heb ik één totaalpolis samengesteld, dat is een stuk gunstiger dan alle bedrijfsonderdelen los verzekeren."