Eenvoudige acceptatie zonder medische waarborgen
24-uursongevallendekking
Scherpe premie

Optimaal verzekerd in geval van ongeval
Jaarlijks vinden veel ongelukken plaats. In het verkeer, op het werk, in en om het huis of bij het sporten. De kans om bij een ongeval betrokken te raken is relatief groot en dat geldt natuurlijk ook voor uw werknemers. Ook al kunnen ze daar zelf lang niet altijd wat aan doen. Met de collectieve ongevallenverzekering van Bovemij verzekert u uw werknemers uitstekend tegen die risico’s voor een zeer scherpe, collectieve premie.

Zorg voor uw werknemers
Onze collectieve ongevallenverzekering is in alle opzichten afgestemd op de dagelijkse praktijk. Dat biedt u als werkgever meerdere voordelen. Niet alleen creëert u met deze verzekering voor uw werknemer een adequaat financieel vangnet bij invaliditeit of overlijden door een ongeval, maar u beschikt meteen over een extra aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Bovendien is de premie fiscaal aftrekbaar. Hiermee zorgt u voor goede secundaire arbeidsvoorwaarden, want op deze manier zorgt u als werkgever dus goed voor uw werknemers en hun nabestaanden.

Altijd en overal dekking
Onze collectieve ongevallenverzekering biedt een 24-uursdekking. Dus ook als een werknemer een ongeval buiten werktijd krijgt, is dit gedekt. Overal ter wereld. Een prettige zekerheid, niet alleen voor u, maar ook voor uw werknemer. Meer weten? Plan direct een afspraak met een van onze adviseurs.

Veelgestelde vragen