Scherpe premie voor BOVAG-leden
Veel kortingsmogelijkheden
Snel en eenvoudig te regelen

De verzekering die u een onmisbaar financieel vangnet biedt
Als u onverhoopt niet meer kunt werken, staat alles even stil. Het risico bestaat dat u uw lasten niet meer kunt betalen met alle gevolgen van dien. Als zelfstandige ondernemer bent u extra kwetsbaar, omdat er wettelijk eigenlijk niets is geregeld bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Bovemij vangt dit voor u op met een arbeidsongeschiktheidsverzekering die past bij u en uw branche.

Al 50 jaar betrokkenheid
Arbeidsongeschikt raakt u nooit vrijwillig, daar zijn we geheel van doordrongen. Met al meer dan 50 jaar ervaring binnen de branche hebben we precies de juiste arbeidsongeschiktheidsverzekering voor u samengesteld. Een verzekering die we opbouwen aan de hand van uw persoonlijke wensen en behoeften. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw inkomenszekerheid bij ziekte en arbeidsongeschiktheid.

Zeer gunstige regeling
Onze arbeidsongeschiktheidsverzekering is ook financieel helemaal toegesneden op zelfstandige ondernemers. Om te beginnen krijgt u de eerste drie jaar een interessante introductiekorting op de premie. Daarnaast ontvangt u als BOVAG-lid nog eens 5% extra korting. En mocht u langer dan één jaar arbeidsongeschikt blijven, dan hoeft u naar rato van arbeidsongeschiktheid geen premie meer te betalen.

Meer weten?
Plan direct een afspraak met een van onze adviseurs.
 

Veelgestelde vragen