Om uw bedrijfsrisico's adequaat af te dekken, moet u ze eerst duidelijk in beeld hebben. Bovemij biedt u een gratis risico-inventarisatie, in de vorm van een quick scan of uitvoerige inspectie. Uw adviseur van Bovemij voert de quick scan al tijdens een van de eerste bezoeken uit. Het risicoprofiel dat hier uitkomt, past uw adviseur bij elk volgend bezoek aan.

Helder, actueel risicoprofiel
Het risicoprofiel van uw onderneming is een helder overzicht dat in één oogopslag duidelijk maakt welke risico's uw bedrijf loopt of in de toekomst kan gaan lopen. Door gebruik te maken van kleuren ziet u precies waar extra aandacht nodig is. Groen is verzekerd, rood is niet verzekerd.

Direct contact
Vanuit de Wet Financieel Toezicht zijn we verplicht om een risicoprofiel op te stellen voor al onze relaties. We onderscheiden ons met praktijkgericht advies, gebaseerd op jarenlange ervaring in úw branche. Daarbij is de persoonlijke relatie met uw adviseur van doorslaggevend belang. Aan de achterzijde van uw risicoprofiel vindt u foto's, rechtstreekse telefoonnummers en e-mailadressen, zodat u altijd direct contact kunt opnemen met uw team van adviseurs.