Juridisch advies op maat

De kans is groot dat u als ondernemer weleens tegen juridische vraagstukken aanloopt. Dan is het prettig dat u kunt rekenen op betrouwbaar en deskundig juridisch advies als het een keer tegen zit. Bij Bovemij kunt u tegen een scherp tarief rechtshulp krijgen.

Als u heeft gekozen voor een rechtsbijstandsverzekering bij Bovemij, dan wordt u bij geschillen bijgestaan door deskundige juristen van SRM Rechtsbijstand.

Maar ook als u niet voor rechtsbijstand verzekerd bent, helpen we u bij Bovemij graag. Of het nu gaat om een geschil met de gemeente, (proces)advies bij beëindiging van uw overeenkomsten of vragen over ontslag en aanname van personeel. Onze juridische branchespecialisten met jarenlange ervaring helpen u graag.

Een greep uit de zaken waarvoor u bij Bovemij terecht kunt:

  • Wat komt er op u af als u uw personeel moet ontslaan?
  • U wilt uw koop- of huurovereenkomst laten toetsen.
  • Onenigheid over de franchiseovereenkomst. Wat nu?
  • U heeft vragen over uw bouw- en exploitatievergunningen
  • Uw ex-werknemer maakt u zwart op internet. Onderneemt u actie?
  • De gemeente komt haar belofte niet na. Wat zijn uw rechten?

Meer weten?

Heeft u een juridische vraag en bent u lid van BOVAG? Bel dan eerst met het uw vertrouwde BOVAG Ledenadvies: (030) 65 95 300. Als uw vraag niet zo gemakkelijk te beantwoorden is, verwijst BOVAG Ledenadvies u door naar Bovemij of uw rechtsbijstandverzekeraar. U hoeft zich dus geen zorgen te maken of u wel het juiste loket kiest. Daar zorgt BOVAG Ledenadvies voor.

Wilt u direct contact opnemen met de afdeling rechtshulp van Bovemij, dan kan dat natuurlijk ook. Wij zijn telefonisch bereikbaar op (024) 751 22 15 en per mail via rechtshulp@bovemij.nl.

Kosten

Als ondernemer wilt u graag van tevoren weten wat iets gaat kosten. Dat begrijpen wij. Daarom werken wij zoveel mogelijk met vaste prijsafspraken. In de gevallen dat dat niet mogelijk is, werken wij op basis van een uurtarief van € 190,- per uur (exclusief btw). Voor BOVAG-leden en klanten die bij Bovemij verzekerd zijn maar geen rechtsbijstandverzekering hebben, hanteren we een speciaal tarief van € 133,- per uur (exclusief btw).

TitelBestand typeBestandsgrootte
PDF-pictogram Download hier de Algemene Voorwaardenpdf68.87 KB