Uw klant komt vaker bij u terug
U verkoopt duurdere auto's
U verkoopt meer auto's

Extra inkomsten uit reparatie met BOVAG Pechhulp

Met BOVAG Pechhulp zorgt u ervoor dat uw klant mobiel blijft. Vanaf enkele euro’s per maand is uw klant verzekerd van hulp bij pech onderweg. BOVAG Pechhulp kent een uitgebreide basisdekking. Deze dekking kan naar wens van de klant worden uitgebreid met bijvoorbeeld woonplaatsservice en vervoer naar eigen autobedrijf.

Voordelen voor u als ondernemer

Met Pechhulp bent ú degene die uw klant helpt in geval van nood. Strandt uw klant binnen een straal van 25 km van uw autobedrijf? Dan repareert u de auto ter plekke. Is de auto niet binnen een dag te repareren? Dan wordt de auto naar uw autobedrijf vervoerd. Uw klant tevreden, u extra werk. Dat vergroot de binding met uw klanten.

Pechhulp is een snelle en professionele service waarbij u volledige ondersteuning krijgt in de vorm van materiaal, kennis, verkoopondersteuning via een persoonlijke binnen- en buitendienst en een online afsluitsysteem. Naast de pechhulpvariant voor het autobedrijf - waar u namens uw klant de premie betaalt - kent de BOVAG Pechhulp ook een consumentenvariant.

Voordelen voor uw klant

Uw klant hoeft bijna niets zelf te regelen: één telefoontje is genoeg. Hij weet dan dat zijn auto in vertrouwde handen is en alles goed komt.

Meer informatie

Wilt u meer weten over BOVAG Pechhulp? Kijk dan op www.bovagpechhulp.nl. Of neem gerust contact op met een van onze medewerkers via (024) 366 56 97.

Veelgestelde vragen