Samen vooruit!

Wij zijn Bovemij. Wij zijn de financieel dienstverlener van en voor de mobiliteitsbranche. In 1963 zijn wij opgericht door de leden van BOVAG. Om risico’s af te dekken die ondernemers niet konden of wilden dragen. Tegenwoordig richten we ons op samenwerking met de bedrijven in de mobiliteitsbranche. Want alleen samen kunnen we de mobiliteitsbranche sterk houden.

Onze missie

Het is ons doel om bedrijven in de mobiliteitsbranche succesvol te laten ondernemen. Dat doen we door hen een drietal Bovemij-routes aan te bieden.

Onze visie

Uiteindelijk willen we ervoor zorgen dat het netwerk van mobiliteitsbedrijven en hun klanten digitaal verbonden is met Bovemij. Daardoor bundelen we de kracht van de individuele bedrijven, wat schaalgrootte en dus concurrentievoordeel oplevert. Zo zorgen we er samen voor dat we de branche sterk houden.

Route 1: Verzekeringen

We bieden bedrijfsverzekeringen, verzekeringen voor ondernemers en hun medewerkers en verzekeringen voor de klanten van onze B2B-klanten. En we bieden rechtshulp, wanneer dat nodig is.

Route 2: Financieringen

We financieren de leasevloot van mobiliteitsbedrijven en bieden hen daarbij integrale administratieve ondersteuning, zodat zij zich volledig op hun onderneming kunnen richten. Samen met onze zakelijke klanten bieden we ook financieringen voor consumenten.

Route 3: Data & internet

In 2016 startten we met Helder: ons eigen mobiliteitsplatform dat ervoor moet zorgen consumenten bij hun zoektocht naar mobiliteit altijd bij een BOVAG-bedrijf terecht komen. En we namen RDC Group (Rai Data Centrum) over van BOVAG zodat we het netwerk nu ook op gebied van data-intelligentie en -diensten ondersteunen.

Bovemij heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten en dit is bekend onder nummer 12000483.